Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na szczęście to tylko kilka większych kropel, mam nadzieję że tak zostanie i nie będzie mi ciec jakimiś strumieniami. Dziwne uczucie szczerze mówiąc, patrzeć jak coś stamtąd wycieka. Lekko abstrakcyjne jak dla mnie 

ja też czasami się zastanawiam skąd kobiety maja ciuchy bo napewno nie z HundM bo go znam na pamiećWczoraj byłam na jodze a potem w centrum handlowym i widziałam wiele kobiet w ciąży (chyba teraz bardziej zwracam na nie uwagę), nawet podobały mi się ich ubrania. Gdzie one je kupują? Ja mam te z H&M i jedne spodnie z mothercare, które śmierdzą jakimiś chemikaliami pomimo prania 2 x i nic mi się nie podoba. Chyba zacznę zamiawiać przez internet.
agula jak ja zazdroszczę tych kopniaków!!! zwłaszcza tych konkretnych, co nie ma wątpliwości, że to dziecko.
Muszę się zapisać na połówkowe do dr R.

ja pochodzę ze śląska ale pierwszy raz słyszę o takich buraczkachZapiekane buraczki ....moze one takie nie do konca zapiekane sąGotuję buraczki i trę na najdrobniejszych oczkach , na palelni smażę cebulkę dodaję buraczki i troszke mąki (inni dodaja śmietanę ) wszystko duszę/zapiekam jeszcze przez 5 min często mieszając.Sól , pieprz , cukier,oczet lub sok z cytryny wszystko według uznania. U nas na sląsku podaje się je na ciepło.

nie można kierować się złymi doświadczeniami, każdy jest inny.hejka
my juz po obiadku. tez mielismy buraczki ale ze od mojej mamy ale zapiekane uwielbiamAsinka tez robie jak ty.
a co do slubu to chyba sie zdecyduje. wiecie nie chcialam ze wzgledu na zle doswiadczeniamykamy po nowy mikser i na lody
spokojnej niedzieli.

jednym słowem trafiony prezenthejka
my już po imprezach urodzinowych:-)
Mati dostał kolejne porcje lego i banan z buzi mu nie schodzi:-)
wczoraj fajnie się towarzystwo podzieliło, Mati z Julką cały wieczór w lego siedzieli w pokoju Sławka, a dwa maluchy Madzia i Kubuś bujali się w pokoju Matika i u nas, takie dwa kochane szkraby uchachane
Matik w nocy się raz obudził sprawdzić czy klocki są koło niego woła mnie: mamoooo są klocki lego? a te nowe zielone? na pewno wszystko jest? musiałam mu światło zapalić, skontrolował i poszedł spać
a od rana...tak tak, zaskoczę cię..lego buhaha
lecę doczytać co u was![]()

napewno dasz rady!!! nie Ty jedna i nie ostatania;-)Deizzi powodzenia. ja licencjat mam już na szczęście z głowy. broniłam w lipcu. teraz mgr. wczoraj i dziś już miałam wykłady. dobrze że rodzić będę dopiero po egzaminachniestety pewnie dwa pierwsze zjazdy następnego semestru opuszczę. no ale damy radę
Borysia rodziłam na początku drugiego roku licencjata
i też jakoś radę dałam.
skoro polecasz to warto oglądnąć ale ja zobacze gdzieś za 4 tygodnieWróciliśmy dopiero, padam na twarz.
Byliśmy na "Jesteś Bogiem" w kinie, a więc film bardzo fajny, godny polecenia, aczkolwiek spodziewałam się czegoś więcej, ale suma sumarum zadowolona jestem
Potem obiadek w knajpce, spacer, lody wróciłam do domu i pękam z przejedzenia, a ze zmęczenia padam.
Więc idę trochę po leżakować.
jak bede w PolsceCześć dziewczyny1
Będę dziś krótko,bo trochę jestem podenerwowana przed jutrzejszą amnio-nie mogę skupić myśli.Jak już będę po zabiegu,trochę się uspokoję-to napiszę wam trozskę więcej na temat moich skazań,badań itd
Pozdrwawiam was gorąco.
#majcie kciuki mutro między 10 a 11 rano-będą mnie nakłuwć,brrr
Paaa
![]()

Hej Dziewczyny![]()
U mnie weekend u rodziców, dziś byłam z tatą w lesie i znaleźliśmy pół koszyka grzybów:-). Szczęście sprzyjało mi dziś jak nigdy :-). .