reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

hej...
Królowa Dramatu fajne te rajstopy, zrób zdjęcie butów i wrzuć na Modną Mamę :-)
Deizzi czasami za mężem trzeba potęsknić ;-)
Kociatka właśnie najgorszy będzie teraz okres do zimy, wiecznie katary, kaszle itd...Chciałabym się tak naspać na zapas ale się nie da.
Natalia88 ale coś w tym jest, mnie z Oliwią tez tak bolał często. Każda ciąża jest inna i organizm też każdej z Nas, jedna będzie miała dolegliwości, drugia nie.
Asińska getry są bardzo wygodne w ciąży do tego tuniki.
Kiniusia ale Was wzięło ale masz rację czasami trzeba a pączek smakował? Wrzuć przepis na te ciasteczka :-)
Monisia-1980 głowa do góry, jeszcze na zakupy z córeczką się wybierzesz, a dzidzia i Twoje zdrowie są najważniejsze w tej chwili. Będzie do brze, nie czytaj w necie, bo różne rzeczy piszą. Ja do tego podchodzę z dużym dystansem, i Tobie też radzę.
Dzień się zaczął szybko i tak jakoś nerwowo, moja mama wczoraj w szpitalu na wieczór wylądowała z atakiem woreczka. Jutro ma mieć zabieg, trochę się martwię, bi choruje na serce, nadciśnienie, cukrzycę a tu pełna narkoza. Poza tym Oliwia dziś za swoim kolegą płakała, bo się rozchorował i nie mógł iść do żłobka. Więc Ona też iść nie chciała ale jakoś udało mi się ją przekonać. Mieszkanie ogarnęłam, pranie zrobiłam i póki co postaram się odpocząć ale moje myśli są gdzie indziej.

reklama
Monisiu, lez i badz dobrej mysli. Lezenie naprawde cuda potrafi zdzialac, choc na poczatku jest niewatpliwie ciezko. Zrobisz zakupy w internecie:-) Mialam duze problemy z poprzednia ciaza, wlasciwie moglam urodzic w kazdym momencie (lekarz na kazdej wizycie cieszyl sie, ze "jeszcze jestem w ciazy"), przelezalam swoje... Teraz tez przeleze, pogodzilam sie z tym. Mialam pretensje do losu, ze tak u mnie sie to odbywa, ze nie moge byc aktywna, ale juz nie mam - przeciez urodzilam zdrowe, donoszone dziecko, w przeciez nie wszystkim sie udaje (jak sama wiesz). Te kilka miesiecy to tak niewiele w porownaniu do calego zycia dziecka, szybko o tym zapomnimy! Sciskam

Doczytam reszte pozniej, przepraszam

Monisia pod kontrola lekarza na pewno wszystko bedzie ok, tylko odpoczywaj ile sie da. Cudownie ze z maluszkiem wszystko ok
kiniusia Dom snów tez oglądałąm, i do konca nie łąpałam sie ze nie wiem czy to rzeczywistosc czy jego sen ;)
Kania kciuki za mamę

placki ziemniaczane zrobione ale jakies takie inne wyszły..

Kiniusia, smacznych ciasteczek!!!:-p

Kania, woreczek to zabieg praktycznie kosmetyczny... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i narkoza mamie nie zaszkodzi, trzymam mocno kciuki. Trzymaj sie, Kochana, to sa zawsze stresujace sytuacje, ale na pewno wszystko sie dobrze skonczy. Buziasy :*
Nam maly przekaszlal kolejna noc :-( Dalam Flegamine, odchodzi mu dobrze, mam nadzieje ze to wystarczy...

Melduję się ;)

znów mnie cosik spanie męczy:-p i rozkojarzona jestem tak, że boję się w pracy siedzieć, bo tu jednak trzeba mieć łeb na karku, a mój...nie wiem gdzie :baffled::szok::-D
jutro piątek i luuuz bluuuz
weekend remontowy:baffled: tapetujemy:baffled: ale mi sie chceeee:baffled:
ale trzeba się wziąć w garść, załatwić remonty i znów będzie spokój ;)

Rybcia pływa w brzuchu tak, że zaczynam czuć :-):-):-):-)

lecę poczytać co u was ;)

Hej!!
Przepraszam, że tak ostatnio się słabo udzielam, ale mam kryzys... Siedzę cały czas i płaczę, zazwyczaj bez powodu i źle się z tym czuję. A jeszcze dzisiaj od 5 rano nie śpię, bo Tymek nie mógł spać. Od rana syrena, drzemał i budził się z płaczem na zmianę. Przed 12 zasnął z gorączką 39 st i pospał 2 godz. Jak na razie gorączka odpuściła, ale dalej ciepły. Jak co to na pogotowie. A jeszcze teraz biegunka u Niego. Kompletny brak sił u mnie... :-:)-(

Hej!!
Przepraszam, że tak ostatnio się słabo udzielam, ale mam kryzys... Siedzę cały czas i płaczę, zazwyczaj bez powodu i źle się z tym czuję. A jeszcze dzisiaj od 5 rano nie śpię, bo Tymek nie mógł spać. Od rana syrena, drzemał i budził się z płaczem na zmianę. Przed 12 zasnął z gorączką 39 st i pospał 2 godz. Jak na razie gorączka odpuściła, ale dalej ciepły. Jak co to na pogotowie. A jeszcze teraz biegunka u Niego. Kompletny brak sił u mnie... :-:)-(
Asienka trzymam kciuki zebt te wszystkie wstrętne chorobska Was opusciły wtedy na pewno wróci lepszy humor czego Ci życzę :tak:

reklama
Dzięki Aśińska!! Obstawiam, że to od zębów, bo Mały jeszcze biegunkę teraz dostał, w ciągu godziny 4 razy Go przebierałam. A temp.38,6 i zastanawiam się czy nie jechać na pogotowie...

Do góry