reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

Monisia 1980 miałam takie emo w tamtym roku, właśnie z Lidla i przechodziłam całą zimę. Były to moje ulubione buty:tak:
Zabka i obyś cześciej czułą te kopniaki
Monia-R1 tacy lekarze że nic nie widzą, ehhh brak słów na tę służbę zdrowia.Sa lekarze i lekarze, nigdy nie wiesz na jakiego trafisz
Doti oby sie to nie powtorzyło

reklama
W sumie na tą kromkę z nutellą to nie wpadłam. Jakoś wcale mnie na słodkie nie bierze, to może temu jakoś mi to do głowy nie przyszło... Ważne, że przeszło :)
Ale dziś był piękny dzień, każdy taki może być tej jesieni...

Monisia 1980 gratuluję super wieści i poznania płci Maluszka.
Agula dziękuję za informacje o tych bajeczkach :-)

Córcia już śpi, mąż wybył na kosza więc siadłam na chwilę przed kompa, poczytać co u Was.
Miłego wieczoru Wam życzę, chorowitkom dużo zdrowia a niewyspanym - wyspania :-)

padam na twarz.. jednak wysiłek umysłowy w ciąży mnoży się razy dwa ;)
z mężem dzisiaj kosa. wrr a miał mnie nie denerwowac..
za to jutro mily dzien, jakies dobre sniadanko z psiapsiółą.

spokojnego wieczoru ladies!

hejka

zaliczyliśmy dziś szczepienie, młody dzielny był, choć bródka drgała i potem przytulas mu się włączył i mamusi na krok nie odstępował

Kania
haha no wiesz, że teraz już sie wycwaniłam, dwa okna otwarte w jednym mogę pisać w drugim nadrabiać, jednak co dwie głowy to nie jedna:-D
a na kryzys młodego wolę sie nastawić, najwyżej będę miała miłą niespodziankę :p
Żabka tak jak dziewczyny piszą...i widzisz maluch już dał o sobie znać ;)
ja też nieraz myślę i dumam czy wszystko ok, bo czasem ruchy czuję a czasem ciszaaaa
Asinka kudłate dzieci fajne są :p
Monisia piękne wieści :D :D :D gratuluję zdrowej dzidzi :D :D :D
Ala piękne są takie sesje, mogę spytać ile płacicie?
i czekam na fotki :D
Monia zdrówka dla córci :( biedulka mała :(
Kociatka no to piękne wieści, buziak od e-ciotki dla syneczka :)
Betina..ja wczoraj miałam kosę z D...a skończyło się...w łóżku:baffled::-p:-D

Truskaffka jak się orientowałam to chcieli w okolicach 500 ale jako,że ja konkursowiczka to udało mi się wygrać takową:-D

My dzis popołudniu poszliśmy z młodym na rower i skutek tego taki,że ledwo łażę :szok: Tak mnie boli to cholerne spojenie łonowe:no: mam nadzieję, że wstanę jak młody Bóg bo ja z tych wiecznie gdzieś latających:-)

Witam!!
W końcu się wyspałam :-p jak poszłam spać po "Na Wspólnej" to wstaliśmy dopiero o 8 :-) Mały mi tu już szaleje od rana... Fakt, kudłate dzieci są super. Tymek był kudłatek od Małego :-)
Byłam wczoraj u lekarza, ale nie chciała mnie zaszczepić na grypę :dry: także się nie zaszczepiłam.

Cześć.Ja co prawda na nogach już od 6:45 połozyłam się wczesnie spać ale zanełam chyba dopiero po 22 miałam strasznego nerwa... :/

Przyczyna teściowa :/ a pozniej wiele innych wątków nazbierało się i skumulowało. Wiec w nocy trawiłam te nerwy. I jak narazie było dobrze dopóki teśiowej rano nie zobaczyłam. I znow mi popsuła humor. Wyżaliłam się mężowi i narazie ok.

Jutro rano tez bede miec pobudkę ok 5:30 mąż idzie do pracy a ja jade z rodziacmi na działkę.

reklama
witam.
moja byla tesciowa nigdy sie nam nie wtracala. gotowalysmy sobie osobno.polki w szafkach w kuchni byly podzielone.ja mialam swoje rzeczy ona swoje.ale na koniec to po mnie pojechala jak po szmacie:wściekła/y:wszystko bylo moja wina. no ale na chwile obecna to mnie moze cmoknac nie skoncze gdzie ;-) mam u jej corki chrzesniaka tylko ze go nie widzialam juz ponad dwa lata.nie chce miec z nimi kontaktu tak mi obie podbadly bo mi do dzis doopke obrabiaja.ehhh ludziska wredne.

moj dziec wczoraj fikal do wieczora.trampoline sobie zrobil z mojego pecherza.co chwile do wc latalam.

moj P chodzi zly bo ma duzo pracy i brakuje mu czasu.zal mi go strasznie bo widze jaki zmeczony:-(

co z tym zlotrem w krakowie?szykuje sie cos?

Do góry