• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2013

Asinka, ja tylko mam nadzieję, że te słodkości nie doprowadzą mnie do nadprogramowych kilogramów (czyli więcej niż 10-12), choć z drugiej strony rzadko kiedy normalnie pozwalam sobie na takie rarytasy, więc teraz odmawiać sobie nie będę za bardzo :-D.
Aniulkas, zdrowiej! Gratuluję córy :)
Patula, ślub cywilny 8 grudnia. A na resztę przyjdzie jeszcze pora :-D.

Ja jeszcze nic nie kupiłam dla mojej niuni.. powstrzymuję się..chociaż do USG połówkowego :-p.

reklama
kryfina a widziałaś zdjęcia lub na żywo ten wózek? Jak tak to wpisz w google wózki ustaw obrazki i szukaj podobnego. Ja też okazyjnie zdobyłam wózek i szukałam go właśnie tym sposobem. Miałam problem ze złożeniem go i dzięki wiedzy Googla znalazłam model i rok produkcji nawet :D

Witam was wieczorowo!
Piszę 'wieczorowo' bo juz na dworze szarówka,tak jakoś przygnębiająąco.Pozostaje tylko zasiąść wygodnie przed tv,z dobrym zagryzaczem i tak aż sen ni przyjdzie.
Anka-widziałam zdjęcia kurteczki.Mam bardzo podobną.Kupiłam w tamtym roku.Przez to,ze jestem wysoka lepiej czuje sie w przylegających rzeczach bo w "parasolach" czuję się jak bym miała ze 3 rozmiary więcej:-D,no i jeszcze przy wiekszym biuscie to juz w ogóle...
A ja dziś wybrałam się na miasto i kupiłam parę drobiazgów w PEPCO.Ale szybko z tamtąd uciekłam,bo tak było tam gorąco ze byłam mokra.Najgorzej jest chodzić po zklepach w zimie-człowiek ubrany jak bałwanek a w sklepie nagrzane,beeeee....

dzis to na tyle.
pozdrawiam

Cześć babeczki :) znowu troszkę się nazbierało do czytania:) fajnie że nabierząco piszemy :) Ja dzis spędziłam czas mobilnie zakupy i z koleżanką odwiedziłam inną koleżankę, która urodziła 3 tygodnie temu :) Ale słodziak był super,nakarmiony cały czas spał w ogóle nie widać było, że jest w tym domu takie maleństwo takie grzeczne ;) Marcel ma na imię;)
Wiecie co,jakoś tak zauważyłam,że jak coraz więcej gdzieś chodze,jeżdżę to coraz szybciej się męczę.Dziś niby tak fajnie spędzony dzień ale zmęczona jestem jak po dobrej imprezie :D i do tego głowa mnie boli...:(

Patrycja2810
narobiłaś mi apetytu na ta sałatkę,uwielbiam owoce :) w każdej postaci i obojętnie jakie :) dołożyłabym tam jeszcze słodkie ciemne winogrono :) hehe

anka26,07 ja też nic nie kupuję dla maluszka,ale dziś nie mogłam się powstrzymać i po raz pierwszy kupiłam maleńką koszulkę POLO :) była taka słodka że musiałam ją wziąść :-D myślę że tak po troszeczku można chyba już zacząć, może właśnie od takich małych rzeczy... bo później będzie tego duuuużo :D

Anka fajna ta kurtka/płaszczyk:) Właśnie coś takiego bym sobie kupiła co by się nie tylko na ciążę przydało... Z chęcią bym poczekałą na wyprzedaże ale jak na złość pod koniec poprzedniej zimy rozwaliła mi się poprzednia kurtka no i nie za długo mogę czekać:( A tej drugiej u nas na stronie h&m nie widać...
Mi kurcze też waga jakoś szybko rośnie jak niektóre z was piszą, ale zwalam na to, że dopiero 2 dni przed cyklem w którym zaszłam skończyłam karmić.... a karmiąc byłam na strasznej diecie i teraz nie tylko od dziecka mi waga rośnie ale i po tym zakończonym karmieniu... No i zaczynałam z trochę przyniską wagą więc staram się nie rzejmować...
A o kociatkę też się martwię. Już wczoraj wieczorem tak czekałam, ze może jeszcze coś napisze....

reklama
Alfa witaj :-)

widze, ze większość z Was zajada sie skodyczami, ja natomiast jem ciagle tak ostre potrawy, ze zieje pózniej jak smok i pije litrami :-) każdy obiad doprawiany jest pieprzem i ostra papryka.....mąż chyba tego zbyt długo nie wytrzyma a raczej jego przelyk :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry