Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po macierzyńskiem prawdopodobnie nie będę miała dokąd wracać...redukcja etatów a raczej niz demograficzny i brak godzin dla "mlodych nauczycieli". Wiem na 90% ze będę szukała pracy na nowo po odchowaniu drugiego dziecka.Przez ten czas mąz bedzie nas utrzymywał(póki co szkoła mi płaci ale tylko do konca macierzyńskiego).Myslę nawet o przekwalifikowaniu sie ale to dopiero w perspektywie kilku najbliższych lat,eh.Cóż takie zycie-grubo po 30ce dopiero będę szukała pracy na stałe.
Wczoraj na grudniówkach (a mamy listopad) urodził się chłopczyk o wadze 4700 g i 61 cm...
Hej
Przepraszam że ostatnio mniej tu bywam ale Piotruś mi się rozchorował i jakoś czasu nie miałam. Ma anginę i cały czas kaszel go męczy i katar a dostał antybiotyk od lekarza.
Wczoraj o 22:45 miałam skurcz i trwał z 5-10 min, potem po pół godzinie znowu to samo no i jeszcze raz to się powtórzyło po pół godz. Wzięłam no-spe ale ból w skali do 10 był silny na 5. Trochę się zmartwiłam bo w pierwszej ciąży mi się nic takiego nie przytrafiło. Czy macie coś podobnego?
No i niekiedy mam ten śluz tak jakby wodnisty, ehh... zamiast się cieszyć z ciąży to się zamartwiam czy wszystko ok
Ruchy Filipka czuję między 5 a 6 rano więc nie mogę spać za bardzo o tej godzinie. I jeszcze niekiedy północą a 1 w nocy. A w ciągu dnia różnie![]()
A teraz będę Was nadrabiać![]()