Witajcie Kobietki przedpołudniowo:-)
Monia Gratulacje:-)
Corozon ma racje, że 2w1 ja przytyłam 30kg brzuch na końcu miałam gigantyczny, nogi spuchnięte a jedyne rozstępy jakie mam to na piersiach (z rozmiaru B na DD) na początku z kremami eksperymentowałam ale na jeden uczulenie, drugi nie chciał się wchłaniać itp a Mama, która jest pielęgniarką powiedziała, że pacjentki sobie chwalą oliwkę zwykłą, dla mnie rewelacja, po kąpieli na mokrą skórę, nie trzeba wcierać, super nawilża i jeszcze kasa w porównaniu do kremów na rozstępy, śmieszna.
Jeśli chodzi o gina to moim zdaniem wystarczy poszukać, ja mieszkałam w wawie na mokotowie i tam faktycznie zapisy na pół roku do przodu ale na woli już znalazłam super ginka i na wizytę tydzień max dwa czekałam , potem firma za prywatną przychodnię płaciła więc już w ogóle bez problemu
Katicz pierwsze słyszę, żeby waga była wskazaniem do cesarki? Tutaj w ogóle nie ma z tym problemu bo mogę na życzenie, w każdym razie ja przy wzroście 162 skończyłam właśnie z 30kg na plusie a poród bez problemu przebiegł, mimo że Synek też nie okruszek bo prawie 4kg
Ewelinka nie wpychaj w siebie na siłę, organizm wie ile potrzebujesz, jak będziesz się zmuszać to skończy się tylko dodatkowymi kilogramami co nie będzie dobre ani dla Ciebie ani dla Maluszka, jeśli Cię nie odrzuca to spróbuj tylko jakieś warzywka i owoce zamist np chipsów, Królowa_Dramatu ma rację w żółtym serze więcej wapnia niż w białym i jogurtach, minus taki, że też więcej tłuszczu;-)
Mój jadłospis ostatnio to dziennie 2-3 bułki z białym serkiem ewentualnie topionym, 3 pomidory, 2 małe( jakieś 100ml) szklaneczki soku i jak mam ochotę to jakiś owoc, na obiady patrzeć nie mogę, plus że od słodkiego też mnie odrzuca i tak już drugi tydzień. Jeśli Twojego męża to przekona to powiedz, że mój jest lekarzem i się nie czepia;-)