betina79
Fanka BB :)
gin mnie dzisiaj "pocieszyła" - wszystko na dole u mnie dalej pozamykane.. Na pocieszenie kupiłam sobie buty i torebke i zjadłam pyyyszne naleśniki 
Królowa to dorodna Twoja królewna, choć pewnie te wagi z usg są raczej zgadywaniem
03.2013 ja tez miałam plan co musze zdążyć zrobić przed porodem. odchaczyłam wszystko a porodu ani widu ani słychu
onesmile gratuluje!
anka teraz jak juz masz mame to i brzuch moze sie spinac
Szczebiotka Ty to juz stała bywalczyni, nie dziwie się że położne już Cie kojarzą od razu
banankowa niedużo przybralam w sumie, bo ostatnio bylo 8kg w sumie (choc nie wiem jak w tym momencie, moze cos jeszcze doszlo), ale prawie wszystko na koniec
roksa no ja sie moge na ochotnika zgłosić jako następna, ale ja to moge sobie zgłaszac..
Królowa to dorodna Twoja królewna, choć pewnie te wagi z usg są raczej zgadywaniem
03.2013 ja tez miałam plan co musze zdążyć zrobić przed porodem. odchaczyłam wszystko a porodu ani widu ani słychu
onesmile gratuluje!
anka teraz jak juz masz mame to i brzuch moze sie spinac
Szczebiotka Ty to juz stała bywalczyni, nie dziwie się że położne już Cie kojarzą od razu
banankowa niedużo przybralam w sumie, bo ostatnio bylo 8kg w sumie (choc nie wiem jak w tym momencie, moze cos jeszcze doszlo), ale prawie wszystko na koniec
roksa no ja sie moge na ochotnika zgłosić jako następna, ale ja to moge sobie zgłaszac..
jajko bym chyba zniosła....podziwiam Cię za cierpliwość. W Norwegii nie robią badań na paciorkowca....niestety.
oby coś się w końcu u Was ruszyło. 
podzieliłabyś się przepisem z nami?

z nowych wiesci to maluszek zdrowy, silny i jak dla mnie duzy 2,8 kg, wody i lozysko OK