Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj paczka od Niej przyszła więc cały dzień na praniu i prasowaniu zszedł
:-) tak to już drugi tydzień, położna jak mnie wczoraj na wizycie zobaczyła była w lekkim szoku, widać tak u mnie musi być, pierwsza faza w tygodniach a nie godzinach liczona ale już naprawdę mam dość, dziś jak wstawałam to mało się nie popłakałam tak mnie wszystko boli, Mała tak nisko że jak zejdzie jeszcze trochę to wypadnie bez skurczy chyba;-) no nic ma to swoje plusy, poród jawi mi się jako najpiękniejsza rzecz na świecie teraz
:-) może z Twoim pozwoleniem w końcu urodzę
a co do sutków, może Cię pocieszy ale ja miałam tak samo, dotykanie mnie drżniło, bez osłonek nie dałabym rady, teraz będę próbowała ale i tak zakupione na wszelki wypadek.
:-)

Witam lutóweczki i życzę szybkiego rozpakowania, mam nadzieję że moja córcia nie będzie chciała zrobić nam niespodzianki i poczekać na urodziny swojego taty (13 marca) czy moje (14 marca) bo się chyba załamię
Metody przyspieszające nie działają, jedyne co to miednica mnie boli i tyle, a tak nie chcę mieć wywoływanego porodu
Statystycznie codziennie teraz na naszym forum rodzi się dziecko, więc która następna? :-) Piękne te nasze maluszki, ale dziewczyny się obijają i nie zdają relacji z porodów, a my tu tak czekamy ;-) Nic, idę się pouczyć z synkiem, a wieczorem postaram się nadrobić :-) Miłego dnia wszystkim 
no to nie dziwie sie ,że sie martwisz. Ale to wcale nie jest takie straszne. pomyśl ,że jeszcze 2 lata temu w Polsce nie robiono tych wymazów. Jak maleństwo będzie po porodzie dawalo oznaki obecności paciorkowca to lekarze zareagują- bedzie dobrzeAleksp niestety tutaj nie robią takich badań, a czy przy porodzie podają antybiotyk "na wszelki wypadek" to też wątpię.
?