reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Herbata moj tez sie obrocil kilka dni temu i tez wczoraj na usg sie to wyjasnilo dopiero:)
Cesarka wiec odpada, czekamy na naturalny:)

reklama
herbata fajnie ze dzidzius sie obrucil:-D
Ewelinka fajna fotka:-D moj maluch tez tak czasami robi :-)dzis w nocy mietosil mnie po zebrach.
porodowke na tlc tez ogladam czasami,choc ostatnio moj mi nie pozwala bo jego zdaniem ja sie denerwuje pozniej:dry:a tak nie jest.musze sobie jakies ciuchy na wyjscie ze szpitala przygotowac:)

herbata to dobrze bo na pewno bardzo się martwiłaś :)

ja dziś wybywam na bardzo długą wędrówkę ( pewnie przepłacę to bólami wieczorem i w nocy ;/ ) ale czegóż to sie nie robi żeby urodzić :D

Herbata, Noelka dobrze, że dzieciny na sam koniec postanowiły się odwrócić:)

Natalia już niedługo!!

Żabka ja też jeszcze nie przygotowałam nic...

Nimitii tylko nie przesadź z tym spacerem..

Dziewczyny ja jeszcze korzystam póki jestem na chodzie i coś mogę zrobić, także zarządziłam wielkie sprzątanie, zakupy i nie mam teraz czasu odpisywać na bieżąco ale czytam wszystko;)

Jak tam nasze koleżanki lutówki - urodziłyście??

Ja dzisiaj nieprzytomna. Wczoraj za dużo pochodziłam, za dużo nerwów i wieczorem zaczęły się skurcze. Mogłam tylko leżeć, a dzisiaj goście i musiałam ciasto zrobić... Jeszcze mnie dzisiaj sałatka czeka, a dalej w piżamie chodzę. Noc słaba, ale przespana do 5.50, bo Tymek coś się obudził z płaczem i tak do 8. Także niewyspana i przysypiam na kanapie. Puściłam Młodemu MTV i Vive, żeby dał mamie spokój... Mam nadzieję, że dzisiaj skurcze odpuszczą. Jeszcze 16 dni mi zostało :p
Herbata, Noelka super, że dzieciaczki się obróciły!! I witamy w gronie czekających :-)

Ostatnia edycja:
noelka gratuluje! a cieszysz sie? bo ja nie chce cc

natalia wspolczuje, choc moje 3 ostatnie noce byly totalnie do D. dzis moze z 5 h pospalam :sorry2:

trytytka widze ze praca u Ciebie na calego, ale ja tez im blizej konca tym wiecej robie...i mniej spie...

nimitii udanego, owocnego spaceru. pamietam jak ja biegalam po schodach, mylam okna i szorowalam podlogi.... nic nie pomoglo :dry:

zabka ja tez ogladam :-D m. nawet nie patrzy bo mowi ze i tak go zaraz to czeka.

u nas zabkowanie wiec oprocz moich napadow goraca, potow i naglych przyplywow energii to jeszcze nie spie przez to ze mala sie ciagle budzi. ogolnie wspaniale :sorry2:

moj dzis w kuchni przejal dowodzenie :) musze mu szepnac jeszcze o szarlotce bo mam smaka i moze zechce ja zrobic :)
pozniej moze na male zakupy sie wybiore:)
herbata wspolczuje ciezkiej nocy,asinka tobie tez.ja 6 razy wstawalam na siku:dry:

Nimitii ja pamiętam, że 15.06.2011 umyłam wszystkie okna, mieliśmy z mężem dłuuuuugie spacery po bankach i na koniec jeszcze Go wykorzystałam. 16go rano poszłam z sąsiadem na zakupy i zaczęły się skurcze, a parę godz.później odeszły mi wody :p także powodzenia w kombinacjach :-)
Zabka to Twój już wyzdrowiał?? Ja nie wstawałam na siku w nocy, ale tak mnie spojenie bolało, że nie mogłam się ułożyć... Zresztą cały czas boli :dry:

asinka chory dalej,gardlo go boli i stracil troche glos ale mowi ze mam siedziec na tylku bo z tym brzuchem mi ciezko,a gotowalam w tygodniu wiec mnie dzis wyreczy:)jak tu go nie kochac :-D spojenie to mnie tez boli:-(

reklama
Taki facet to skarb :tak: mój tylko wczoraj krzyczał po mnie, że gości zapraszam jak mam leżeć i viasta robię, itd. Dobrze, że mam obiad od wczoraj, tzn.tylko ryby usmażyć i ziemniaki ugotować. A sałatkę może Sz.zrobi jak wstanie, bo na razie śpi po nocce.

Do góry