Herbata my mamy jeszcze sporo czasu do terminu, więc musimy cierpliwie czekać :-)
nimitii fajnie, że mamusi Ci pomogła w myciu okien :-) Ty teraz odpoczywaj i ciesz się "wolnością" i swobodą.
Deizzi czasami niewiedza mężczyzn jest zabawna :-) zawsze myślą, że są najmądrzejsi i wszystko wiedzą a tu figa z makiem
anka26,07 może coś się zaczyna u Ciebie powoli rozkręcać
kingajanik daj znać jak po ktg.
kwasia jak najbardziej Twój synuś jest lutowo-marcowym bąbelkiem :-) bardzo nam miło, że się jednak zdecydował na marzec!
betina79 życzę Ci jak najszybszego rozpoczęcia akcji porodowej....ale dzidziusiowi dobrze u Ciebie w brzuszku :-)
ala-84 jakiej maści używasz na sutki? i czy Ci się sprawdza?
basiatoja super, że na ktg wszystko ok :-) pisz pracę póki czas Ci pozwala....później nie wiadomo jak to z tym czasem będzie
banankowa dobrze, że już Ci nerwy przeszły....stres Ci teraz nie jest potrzebny :-)
Dołączam do grona wędrujących kobietek.....też zaraz wybywam z domku....jest w miarę ciepło więc trzeba korzystać i wreszcie zacząć się ruszać bo ostatnio to tylko leżałam jak łania w łóżku :-)
Mąż mi dzisiaj zaserwował kopytka z sosem na obiad mmmm.....ostatnio ciężko coś mi się z nim dogadać....często dochodzi do fochów

może to ta moja burza hormonów tak na mnie działa....ale nie powiem, dzisiejszym obiadem, odkurzaniem i myciem podłóg sobie przyplusował :-)
Córa ciągle się w brzuszku wierci......obawiam się, że do ostatniego dnia będzie taka aktywna....oby mnie między skurczami na porodówce oszczędziła.... :-) niby ciąża u mnie już donoszona, ale ciągle się boję, że jak teraz urodzę to coś będzie z Emilką "nie tak"