Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniulkas to mój miał 4 mm a serduszka nie było słychać :-( Basieniak zdrówka życzę, kup sobie syrop - *spam* na przeziębienia w ciązy idealny, a miałam je chyba 3 x i pomógł. Corazon to tak jak i ja :-(
kania 78 nie zamartwiaj się na zapas.!!!!
Serduszka może poprostu nie zauważył lekarz... ja się dziwiłam ze w ogóle tam coś u mni zobaczyła..bo 2,5 mm to maleństwo... i naprawde musiała troche sie nakombinowac by znaleści wymierzyc zarodek... a pozniej o niech Państwo zobaczą jest i serduszko... tylko widziałam jak pulsuje... szkoda ze nie było słychac...
Aniulkas ogromnie się cieszę, że u was wszystko w porząsiu, że udało się już w tak wczesnym stanie podglądnąć maluszka a krawiak na pewno się wchłonie, trzymam za to mocno kciuki.
Cześć
Ja też czuję że będzie tym razem córeczka
Co do wyprawki to mam wszystko oprócz łóżeczka Mam pół piwnicy ciuszków dla dziewczynki, a nie długo będą mi dochodzić ciuszki dla chłopca Bo siostra ma termin porodu na 30 lipca a potem wszystkie małe ciuszki wędrują do mnie
Dzisiaj mam lekkie mdłości ale są one przez cały dzień
U mnie na USG też była maluteńka pulsująca kropeczka a lekarka mówiła że wyraźniej widać po 6 tyg ciąży bo takie jest to USG następna wizyta w 10 tc
Patrycja
jak spojrzałam ze to takie maleństwo to musi byc dziewczynka
ja mam kolejna wizyte ale u gin 9 tyg. za 2 tyg w piatek
kania mam nadzieje ze ten krwiak sie wchołonie, powiedziałam onim mamie, przejeła się, powiedziałam że lekarz kazała duzo odpoczywać... i tyle.
Mam nadzieje ze do czasu wizyty lek sie nic nie stanie...
Na chlopski rozum wydaje mi sie, ze bede miec synka. W mojej rodzinie i meza zawsze rodza sie pierwsi chlopcy, wiec chyba trzeba bedzie podtrzymac tradycje. Ale jak mowie o dziecku to zawsze wypowiadam sie jak o dziewczynce (ona,jej) itp. ale to dlatego, ze pragne corci.
Skreca mnie z ciekawosci.....wrrr ;( pewnie jak bede na USG w 10 i 12tygodniu to jeszcze lekarz nie bedzie widzial co tam jest miedzy nozkami.
Ewelinka ok 4- 5 miesiaca podobno mozna okreslic płeć...to chyba 20 tydzien...jakos tak
mnie tez ciekawi...
do meża pytam czy to fasolka czy groszek ?
ale o wczorajszych podejrzeniach mu powiedziałam wczoraj zeby nie było ze nie mówiłam
Moj maz chce pierwszego syna....mowi ze musi miec dziedzica a ja chce pierwsza corcie. Zobaczymy, kogo marzenia sie spelnia
okolo 18-22tc polece do Polski na badanie polowkowe, mysle ze wtedy juz lekarz okresli plec jest dzidzia sie nie wypnie na lekarza oj.....mama by sie zdenerwowala. Jestem straaaaaasznie ciekawska i nie wiem czy bym byla w stanie wytrzymac cala ciaze zyjac w niewiedzy. Maz pwiedzial, ze nie chce wiedziec- chce miec niespodzianke....
Mezczyzni i kobiety to tak odmiennie stworzenia
Patrycja damy radę!!!
ja czekajac na usg myslałam ze wieki mijają a pod drzwiami jeszcze opóźnienie było ok 20 min myślałam ze skonam tam...chodziłam po korytarzu, drzały mi rece, bałam sie ze nic nie zobaczymy.