Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Pięknie!! Trzymamy kciukiCześć! Piękne kreski i rzeczywiście bardzo szybko [emoji4] masz zamiar robić bete czy lekarz od razu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pięknie!! Trzymamy kciukiCześć! Piękne kreski i rzeczywiście bardzo szybko [emoji4] masz zamiar robić bete czy lekarz od razu ?
Hej, dziewczyny! Nie wiem czy tu się zadomowię ale dziś w 22dc ujrzałam to, co poniżej. Mocna kreska, jak na 22dc, prawda? Z obliczeń wychodziło mi 10dpo ale może owulacja była wcześniej.
Termin z om 18 marca.
Dzieci nie mam, ale jestem po ciąży pozamacicznej. Wówczas od początku intuicja mi mówiła, że ta ciąża szybko się skończy i była to prawda. Teraz widząc tę wyraźną kreskę czuję się o niebo pewniej, choć jest jeszcze 5 dni do @.
Zobacz załącznik 873526

Konwalijka to nie do mnie powinno być [emoji3]Pięknie!! Trzymamy kciukija też miałam chyba w 22 lub 23dc test dodatni. Teraz jest 33dc no a w pierwszym usg był tylko pęcherzyk bo wcześnie dosyć. Bhcg może rzeczywiscie bez sensu ale musisz spr czy pęcherzyk jest wewnatrzmacicznie
powodzenia
@adgam1986 5t2d to 6tydzien trwający, a 5tygodni już skończone
Gratuluję [emoji4] mój synek pierwszy też z 2014 ale z końca września więc jeszcze 4 nie ma [emoji6]

Aga na Alejach ?Udalo mi sie umowic na jutro do lux medu, moze dostane karte ciazy i na jej podstawie zrobie badania krwi te pierwsze i bedzie z glowy ;-)
Tak;pAga na Alejach ?
Na którą?Tak;p