Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!Raczej nie ma reguły. Mam już synka i córeczkę. Obie ciąże w miarę dobrze przeszłam. Ta, teraz, to zupełnie inna bajka.
Zazdroszcze ja od 6:30 na nogach bo dziecie sie obudzilo -.-Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
Ja mam 25 lat a czuje sie jakbym z 50 miala..nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!
Ja miałam cała ciążę mega zgage A syn prawie łysyHej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca