reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka z rana!
marta to udanej kolędy z przystojnym księdzem życzę :tak::-D
kinga tul się tul i to mocnoooooooo :-D:tak::-D A do h&m postaram się wpaść,zlukam co za ciuszki fajne mają.
maarat100 udanego wypoczynku i wyjazdu.Odezwij się jak wrócisz i zdaj koniecznie relacje jak było -pozdrawiam:tak::-)
tosika a Ty gdzie ?
a gdzie reszta babeczek?

Ja właśnie popijam poranna kawusię,potem idę zaprowadzić Alana do przedszkola i mykam an zajęcia!
Miłego dnia!

reklama
Hej
My własnie wstalismy.. wcinamy sniadanie :)
miłego dnia w wszystkim życzę.
Mój M dziś w domu ponieważ chorość go dopadła

marta100 udanego wypoczynku!:tak:

cześć dziewuszki!! M mnie chyba zabije:sorry2: właśnie siedzę na jego laptopie (nie ma go hehhe, a mój wolniej pracuje) i włączyło mi się,że ma konia trojańskiego (naciskam wylecz a on że trezba usunąć, to ja usuń a on d**** blada i nic:szok:)co ja mam robić??za dwie godziny M ma być więc wyłączeomp jak gyby nih=gdy nic:cool:

Aga ja kumam z @ tylko ja tego nie mam od ponad roku (bo karmię a wcześniej bylam zaciążona):-p
Odnośnie pakowania (no dziełchy czujność szpiegowska u was jest jak nic heheheheh) :cool2: to jutro wyjeżdżamy do białegostoku. M ma tam wykłady i zabiera nas ze sobą, a co by mama zażyła trochę relaksu (czyli kapiele zdrowotne, masaże itp.) a mały będzie miał tam baseny tropikalne czy cóś, oprócz tego nie oprę się też zakupkom;-) tylko zastanawiam się jak to zrobić czasowo: jedziemy w piątek , czyli wieczorem możemy korzystać z atrakcji hotelowych, w sobotę od rana M prowadzi wyklady gdzieś do 14tej (czyli zostajemy sami:-() później musimy ale to musimy polatać po sklepach:cool2: a wieczorem odpoczynek na masażach (tak to ja sobie wyobrażam, tylko niewiem jak M:-p
Kinga a ile wy macie do gdańska?? nie bliżej wam do olsztyna??chociaz tu jest jedno centrum handlowe a tam trzy:-(
Atra jak tam pisanie pracy wczoraj ci szło??:-) Apro pos ksiedza to ja rok temu miałam takie z 80 latka (na emeryturce) Losie jak on ględzil:wściekła/y: malo tego ja jestem dosyć gościnna i zaprosiłam go na kawę (oczywiście nie odmówił i następną godzinę mieliśmy z glowy) myślałam że M mnie wzrokiem pożre heeheheh. U nas jest za tydzien kolęda, też jestem ciekawa kto w tym roku nas odwiedzi. Pamiętam jak parę lat temu (jeszcze w poprzedniej chałupce) przyszedł do nas ksiądz a taaaki przystojny mówię wam dziewczyny, normalnie do zakochania:-p On był niemcem i pytam się go uprzejmie czy chce herbatki a on łamaną polszczyzną"nie dziękuła" a ja mu na to z podobnym akcentem "no to prosia" jak mój M na mnie spojrzał (malo nie parsknął śmiechem):-D

gustlicek witamy kolejną mamusie! :happy2: widze po suwaczku że niedługo bedziesz mamą poraz drugi! zazdroszczę bo też staramy sie o rodzenstwo dla synka:zawstydzona/y: Napisz cos wiecej o Was;-) Pozdrowionka!
tosika no do Gd mamy dalej ale tam jednak jest lepsze centrum handlowe :cool2: Mysle że mąż ci wybaczy hihi ;-)

A ja byłam odwiedzić chorą mame... Teraz robię obiad. Filip ogląda bajki a mąż śpi biedak chory. Co za zgon. Ciekawe czy do ndz sie wykaraska :sorry:

...niestety leżę bo muszę...ostatnio powalczyłam troszkę z odkurzaczem i do dziś zadaję sobie pytanie "po co mi to było???leż jak masz leżeć,przewróciło się niech leży,dom nie muzeum"....:sorry:

...no tak w drodze już drugie...a może dopiero:-D...znajomi pytają:"kiedy wy to zrobiliście,skoro D ciągle nie ma (w trasie)....kto Ci pomógł???"...a ja ciągle odpowiadam,że mój malżonek wie kiedy przyjeżdżac zeby było dobrze :tak:....niestety....teraz celibat do końca...chyba....:confused:

reklama
...hehe...mój obecny synuś ma na imię Bartolini i jest już dużym chłopcem ;-)...tatuś moich dzieci (mój małżonek) ma niewdzięczny zawód, a mianowicie jeździ tirami po Europie...ale na szczęście często bywa w domku...
...a moje przyszłe maleństwo jest najprowdopodobniej (na 60%) dziewczynką-Adusią:-D (wczoraj się o tym dowiedziałam)...
a Gustlicek ma 25 latek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry