reklama

Mazurskie mamy !!!

a jak sie nazywa koleżanka gustlicek?;-) No fajną masz rodzinkę:tak: Mąż rzeczywiscie cały czas w trasie ale za to kasiore dobra zarabia:cool2: Uważaj na siebie

my juz po obiedzie..

reklama
hehe...kasiorka by była dobra dla niego jakby był kawalerem a nie na 2 domy to rozkładał...ale nie narzekamy :-)....a przepraszam Gustlicek się nie przedstawił....Mam na imię Madzia, a Gustlicek dlatego, że mój D. tak na mnie mówi pieszczotliwie ;-)...

Tęsknimy za nim bardzo...a w szczególności synuś...robi się coraz starszy i potrzebuje męskiej ręki..wiadomo do mamusi może się przytulić...mamusia nakarmi,odzieje...a tatuś to tatuś..autorytet:cool2:....

My jeszcze nie po obiadku...czekam aż Bartolini wróci z przedszkola, to wsuniemy razem...bo na pewno Gałgan nic nie zjadł z tych przedszkolnych pyszności:eek:

Witajcie laleczki kochane!!
My od rana jak zwykle...hehe kawka z koleżanką :-D:-D tym razem sąsiadka z synkiem młodszym od Jakubka o miesiąc :tak: Niedawno mąż wrócił z jednej pracy, zjedliśmy obiadek i pojechał dalej hehe więc ja dalej sama z moim Bubusiem, który pewnie niedługo utnie sobie drzemkę... A ja posprzatam i wyprasuje obrus, bo dzisiaj ta nieszczęsna kolenda, którą przyjmuję sama, bo żon w pracy-pracocholik!!
Gustlicek witaj serdecznie!! i jak masz leżeć, to leż.. a nie z odkurzaczem biegasz!
Kinga też zalatana widzę od rana. A co jest mężusiowi? Przeziębienie?
Agnieszko jak tam na zajęciach? Mam nadzieję będzie lepiej niż ostatnio. No i jak się czujecie? Już po tylu dniach brania leków pewnie w miarę dobrze :tak:
Tosika...jak ja to mówię...łobuzie hehehe Zrób dobry obiadek i maż z pewnością wybaczy...:tak: A z tym księdzem się udałaś hehehe
A co do Waszego wyjazdu...Z nas tropiciele niezawodni są...więc udanego wyjazdu, oczywiście z mazażami!!
Marta udanych ferii życzymy!!

I mój skarbek śpi....:-)

To ja bede do ciebie pisała Madzia :tak:
Oczywiście co Tatuś to Tatuś.... u nas to samo... do mnie synek się przytuli, ja go ubiore dam jesc itd ale z Tatą to zupełnie inaczej jest:blink: Filip inaczej np bawi sie ze mną i inaczej z męzem..

Wypatrzyłam dziś kosz na zabawki dla Filipa i jutro jadę na zakupy! :)

a co u reszty dziewczyn?
arta co u was?

arta mój M chyba się przeziębił biedak, od rana gorączkuje..poszedł do lekarza. A ty kawkujesz widzę :blink: i dobrze jak sie ma z kim to pewnie:-) Koniecznie zdaj relacje jak było na kolendzie!

a ja ide może namówie Filipa na drzemkę :sorry:

arta kosz wiklinowy (trwały) i jest rabat bo normalnie kosztuje 70zł
Chcemy ten najwiekszy, wysokosc 58cm :) z przykryciem
na zabawki bedzie sie nadawał! :tak:

reklama
No właśnei muszę gazetki przejrzeć... Ale jutro i tak nie wybiorę sie tam na zakupy...moze w sobotę... W każdym razie jeden sklep więcej hehe
No u nas też jest z tymi zabawkami...zgroza :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry