reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
a jak na moje oko to nie mają wcale tak drogo:no: jutro na pewno co nieco tam kupimy:tak:
Dzieki aga, moj M szybko dojdzie do siebie bo on max 2dni choruje :-)

Na razie to chyba nic.My raczej staramy się nie kupować tu żadnych mebli bo wolimy odkładać kasę i kupić sobie super mebelki do nowego mieszkania bo zamierzamy w tym roku kupić :tak::happy2::happy2::happy2:
a jeśli chodzi o inne gadżety to tu w Anglii są zdecydowanie tańsze,nawet jeśli miałabym przeliczać na złotówki.

My mebli narazie też nie kupujemy nowych bo w połowie roku planujemy przeprowadzkę na nowe większe mieszkanie:blink: a wtedy zapewne meble bedziemy kupować w salonie meblowym bo tam najlepiej sprawdzone.
W JYSK meble są mierne jak dla mnie. nie kupiłabym u nich.
ale inne gadżety mają nawet fajne :tak:

No tak co nie które gadżety są spoko ale ogólnie chyba mi się nie podoba.Dla mnie to głupota że w Iławie otwierają kolejny sklep a takimi pierdołami a poza tym tam nic się nie dzieję tylko sklepy się otwierają i potem będą zamykać.Powinni pomyśleć nad czymś konkretniejszym....no ale nie mnie to oceniać.
Kinia a jak u Ciebie z pracą?bo z tego co pisałaś dostałaś pracę w Bi-esie(nie wiem czy dobrze napisałam) i byłaś na urlopie a teraz?

Iława bardzo sie teraz rozbudowywuje wiec jest dobrze. Niebawem otworza wielką galerię Jeziorak:) A co do JYSK to jeszcze tego sklepu w Iławie nie było i dobrze że otworzyli coś nowego:) dużo można by pisac... niebawem zacznie sie budowa hotelu:tak:
Aga ja pracowałam w Bi-es i miałam urlop do końca grudnia. Ale z M ustalilismy że narazie do pracy wracać nie bede bo nie ma potrzeby, wole posiedziec z Synkiem w domu:blink: pozatym pomagam M w firmie.. :-) pasuje nam to.

reklama
to taki długo urlop miałaś za tak krótki przepracowany czas....pierwszy raz się spotkałam z czymś takim...no ale :-)
mnie siedzenie w domu dobija i chce do pracy,na uczelnie do ludzi nie chce być kurą domową :-)
a jak Filipek zdrowy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry