reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Menu naszych pociech :)

No u nas takze problem nie zniknal. Zjada bardzo ladnie ale zawsze po jedzeniu ulewa...czasami nawet dosyc sporo. Health visitor kazala mi jednak mleka nie zmieniac bo Aptamil jest najlepszy i doradzila zeby ewentualnie zmienic na Aptamil comfort...a moze ten komfort to cos takiego jak bebilon AR. Ja prawde mowiac jeszcze nie probowalam, bo ona powiedziala mi zeby dac jeszcze 2 tyg. ze niby ok 4 miesiaca ten problem powienien zanikac. Poczekam jeszcze okolo tygodnia i sprobuje ten comfort.

reklama
Emwu a patrzylas czy w polskich sklepach nie maja? Ja chyba zaraz sie przejade i zobacze za tym mlekiem.

sprawdzalam Kala i nie maja w zadnym polskim sklepie. Maja tylko Nan albo normalny bebilon. :( Jeszcze poszukam.
Ciekawe czemu na wyspach nie maja aptamilu Ar skoro taki istnieje.

Emwu pytałam czy surowego bo z bananami trzeba uważać, niestety uczula. Prawidłowo surowego banana powinno podawać się po 8 miesiącu życia, przynajmniej kiedys taki schemat byl jak Antka karmiłam;-)

reklama
Emwu bylam w polskim sklepie i tez nie mieli ale...okazalo sie, ze moge zamowic i oni mi to sprowadza na przyszly tydzien, wiec zamowilam sobie narazie 2 puszki zeby zobaczyc czy u mnie on sie rowniez sprawdzi. Moze zapytaj w swoim polskim sklepie bo moze takze jest mozliwosc zamowienia mleczka:)

Do góry