reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mleko modyfikowane

Można brać swoje mleko do szpitala, ale zazwyczaj to wymaga konsultacji, żeby Twoją formułę podano... inaczej zaserwują to co mają.
Najlepiej nie otwieraj puchy przed porodem, zamkniętą wyhandlujesz najwyżej za czekoladę jak się nie przyda. 😉

reklama
U mnie szpital daje Bebilon 1, ja z kolei np nie chciałabym go podawać.
U mnie tez Bebilon był. Mlody dostal bo nie bylo ze mną kontaktu po porodzie. Jeszcze maja w szpitalu te smoczki dla wcześniakiem. Leci z tego jak głupie. Miałam pozniej problem, zeby wgl z jakiejkolwiek butelki zlapał 🤡

Do góry