reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie Kobitki! Widzę, że wakacje robią swoje i dzidzie też :p
Straszna duchota dzisiaj... idę robić sernik, która ma ochotę?? :))

reklama
Heja banana wszystkim :-p
Poczekajcie tylko aż Kuba do pracy pójdzie :-p to będę się całymi dniami nudziła pewnie i nadrabiała tu za wszystkie :-p póki co to mi stęka jak wchodzę na forum zazdrosny chyba :-p

No dziewczyny do rozpakowania rozpakowywać się chop hyc :-p MIKI nie ma to może coś się święci :-) ... tak na wszelki 3mam kciuk ! :-)

A co z GALARETKA ? :-p halo halo jesteś tam gdzieś co u Ciebie jak maleństwo ? :-)

U nas ukrop :| masakra jakaś nie da się wytrzymać więc siedzimy i leniu****emy w domQ :-)

Hej dziewczynki:-):-)
Ja wrocilam od tesiowej:-pjestem padnieta..
Mam dla Was fotki :-) coreczki Koszmarka:tak:
jest sliczniusia:-):-)

Załączniki

• media1.jpg
    media1.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 44
  • media1A.jpg
    media1A.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 43
A ja tez leniu****e :-) strasznie mnie bola plecy ale poki Ala bryka po polu musze jakos wytrzymac:dry:

Basia masz racje .... sliczniutka jest Ines :tak: ( bo chyba tak ma na imie coreczka Koszmarka :happy2: )
A co u tesciow robilas ?

Do tesciow jezdze co weekend zeby mogli sie z Lena zoabczyc.. zreszta bylo tak jak byl Adam wiec.. a przynajmniej ja troszke odpoczne, bo Lena jest straszna za tesciowa - mogloby nikogo nie byc jest babcia i to sie liczy:tak: bo babcia siedzi z nia i sie bawi..
A dzis byla taka syt tak mi sie smiac chcialo.. moja tesiowa ma jeszcze jednego wnuka Kacpra(jest o 1,5 m-ca mlodszy od leny_) strasznu lobuz z niego.. zawsze Lence zabiera zabawki, bije ja popycha.. a dzis Lena sie postawila i Kacperek sie zdziwil.. zawsze zabieral jej wozek to ta stala jak słup..a dzis za nim wyrwala i zaczela jeczec, krzyczec to jej oddal.. potem pilke chcial jej zabrac to zaczela uciekac:-D:-D:-D nareszcie moja cora dorosla.. tak to by jej wszycy zabawki zabierali.. ale jak powie sie jej daj kacperkowi to dizie i daje sama:-D:tak:( taka jestem dumna z mojej cory:-))
a co tam u Ciebie??

Siemanko mamuśki. Mam trochę czasu, bo mały właśnie usnął no i przy okazji T też więc mi nie zagląda przez ramię:tak:
Ostatni tydzień miałam dosyć zajęty, bo w zeszłą sobotę(19) pojechaliśmy do moich dziadków i tam was podczytywałam tylko trochę przez tel. We wtorek na wieczór jakieś paskudztwo się do mnie przypałętało no i miałam ponad 39 st gorączki i tak mnie gardło bolało, że ledwo co mówiłam. Do domu wróciłam w środę, ale jeszcze ledwo żywa. W środę przyjechał też brat mojej mamy więc komp non stop zajęty. W czwartek mi jeszcze nie przechodziło, a gardło miałam krwistoczerwone:szok: więc sobie wzięłam antybiotyk, który ostatnio dostałam na zapalenie gardła. No i teraz jestem jak nowo narodzona:-) Wczoraj mieliśmy małą imprezkę, bo taty(Krzysztofa) i mamy(Anny) imieniny świętowaliśmy, więc też za bardzo czasu nie było. Czuję się całkowicie usprawiedliwiona:-D:-D:-D że mnie tyle czasu nie było na BB:-D

Ciekawe co tam u Miki i Galareci słychać. Może Ona_mika pojechała rodzić?? Ma któraś jakieś namiary na nią?? A Galarecia to już chyba powinna być w domu:confused:
Ze Snoopy pisałam przez nk i mi pisała, że jej laptop siada i nie czyta niektórych stron. Mała płacze częto, ma kolki.
Angel jesteś jeszcze z nami??? Odezwij się, bo my tu tylko czekamy kiedy pojedziesz rodzić:tak::tak::tak:

Ale pustki...Jest tu ktoś???

Ostatnia edycja:
No co jest laski?? Nadal nic się nie dzieje??
Jeeeju... tak jest duszno, że masakra...
Byłam u ciotki dzisiaj, dała nam swojego ciasta (jak zwykle :tak:), parę sloików z jagodami i swój słynny przecier pomidorowy a la Honorata :-D. Także jutro na obiad zupka pomidorowa.

KOSZMARQ - słodziuchna mała :-) a 1 fota cudna :-)

BASKA - no no Lenka mądra dziewczynka dobrze że nie da sobie w kasze dmuchać :-)

ILONA - to dobrze że już wyzdrowiałaś :-) ...imprezka hymmm też bym sobie na jakąś poszła :-p nawet taką z 1 piwkiem :-p

KAROLINA - o boże ale bym sobie ciasto zjadła ... :-( :-p

A Kuba poszedł pograć w piłkę i mam czas dla siebie :-)

reklama
Czesc Wam dziewczynki :) co tam u Was ?? Jak moja dzionek ??
U mnie troszku lipnie Fifi chyba bedzie chory w nocy goraczkowal i katar ma straszny :wściekła/y: az mnie szlag trafia , zeby tylko malutka sie nie zarazila !! Nocka ogolnie nie przespana jednym slowem , jedsce moj R pojechal dzisiaj do pracy , bo dorabia bo lipa z kasa i nie mam nawet jak sie polozyc !! :szok: Dzionek spedzimy pewnie w domku na spokonie !

Angel a Ty jeszcze w dwupaku biedna Ty Nasza !!:-( ale juz jutro napefno bedzie po wszyztkim:):-D

Asiowo Paulinka co raz starsza wiec bedzie co ra to lepiej :p :tak:

Polna i co nie zwrocili jej uwagi ??? Moim zdaniem powinni !! a ztym udzielaniem sie to masz racje w zimie bedzie wiekszy ruch , a osoby udzielajace ciagle sie zmieniaja ::p Wiec niewiadomo co bedzie z nami ::D:blink:

Koszmarek slicznusia ta Twoja correczka :):cool2:

Basia no to trzeba podtrzymywac rytual zeby sie nie onbrazili hehe :-) No Lenka zaczyna pokazywac zebrala sily i sie skoncu postawila :D:D gartki dla Lenki :DD: Dzilna Dziopka :):-)

Ilona no to wybaczamy :) Masz tyle argumentow ze lawa przysieglych orzeka ze ejstes niewinna :D:D :-D

Do góry