AnnaSulewski
Początkująca w BB
Hejka są tu jakieś młode Mamy? Chętnie powymieniam się przemyśleniami.Mam 20 lat i 13 tydzień ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne że się zaliczasz. Pierwsze dziecko?Hejjeśli zaliczam się do młodych, to 22 lata i 9+4
![]()
Druga ciąża, ale mam nadzieję, że tym razem wszystko dobrze się skończy więc w sumie pierwsze dzieckoJasne że się zaliczasz. Pierwsze dziecko?![]()
Ja mam usg genetyczne i test pappa 25.10, mega się tym stresuje, ale mam nadzieję, że może wtedy poznam płećOj przykro mi1 symestr mija więc czuje się coraz lepiej, zmęczenie odpuszcza
Jeszcze nie znam płci ale mam nadzieje że 28.10 już poznam przy następnej wizycie
![]()
Trzymam kciukiJa mam usg genetyczne i test pappa 25.10, mega się tym stresuje, ale mam nadzieję, że może wtedy poznam płeć![]()
Hej gratulacje [emoji3590]Hejka są tu jakieś młode Mamy? Chętnie powymieniam się przemyśleniami.Mam 20 lat i 13 tydzień ciąży![]()