reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
A u nas w buzi nie było, trochę we włosach.
Martusia, nie martw się będzie dobrze, Oliwka przechoruje i będziesz miała spokój. Oby jak najkrócej trwała :tak:
Liza fajnie, że dzieciaki zadowolone
Kokusia ja też mam zabawę za tydzień, tyle że w piątek. Nie jestem w Radzie, ale jestem przydzielona właśnie do zabawy. Pani Angeli na początku roku przydzieliła rodziców do imprez w ciągu roku, żeby każdy był zaangażowany.
Asieńka fajnie, że już jesteście po kolędzie, my jeszcze przed, ale na razie nie wiem kiedy :eek:
Madlen to zawsze będziesz miała pretekst do dłuższego spaceru ;-) U nas tez pogoda do bani :no:

Właśnie obejrzałam sobie "Lepiej być nie może", uwielbiam Jacka Nickolsona w tym filmie :tak: No i sam film jest niesamowity, nastraja optymistycznie.

Hejka

Edysiek ja wczoraj oglądałam na TVN od 22 - "małżenstwo z nieznajomym" Wzyscy spali a film byl taki piekny ze plakałam , smutny strasznie tez... miętka jestem jakas ;]

Pogoda tez do d**y u nas! :no:

Dzień dobry.
Ja dopiero wstałam:shocked2: Dziewczynki pobudziły się coś koło 7 ale dały rodzicom pospać. Czasem mają ludzkie odruchy;-)

Ja wczoraj oglądałam "Salę samobójców" na kompie. Piękny film. Chociaż potem miałam problem z uśnięciem.

My dzisiaj pospaliśmy do 9 :szok: ! Teraz ciężko dupkę ruszyć tak się rozleniwiliśmy ;-)
Kokusia byłam na tym w kinie z przyjaciółką i jak wyszłyśmy z kina to przez 10 minut nic nie mówiłyśmy, bo byłyśmy tak oszołomione :-) Boję się co to będzie z 10 lat ...

Pogoda znów paskudna, ale już tak nie wieje, więc może uda nam się dzisiaj spacer jakiś. Rano dzwoniła bratowa, że śniło jej się, że jestem w ciąży, a szwagierce też się śniło. Masakra :-D

Od dzisiaj dieta :-) Może wieczorem wygonię Ry do kolegi i zumbę poćwiczę. Czas się za siebie zabrać...

hej :)

Martusia, zdrówka dla Oliwki :tak::tak:

MamaBoo,
może cos jest na rzeczy??? hmmm, przyznaj się :-p:-p:-p

Kokusia, właśnie wczoraj przeglądaliśmy z m. filmy na vod na "n" i też się zastanawialiśmy nad tą "Salą samobójców", ale jakoś tak nie zamówiliśmy niczego:dry::dry:

Liza, fajnie, ze dzieciaczkowa imprezka udana:tak:

Mam pytanie do mamusiek młodszych dzieciaków, bo myślę, ze starszaki to już same dbają o takie rzeczy:tak: Niedługo dzień Babci i Dziadka. Co wymyśliłyście na prezent od waszych Maluchów??? W tamtym roku zrobiłam kolaż ze zdjęciami Igora i wstawiłam w ramkę więc w tym roku zdjęcia odpadają!!! I pomysłu u mnie brak:confused::confused:

wika my nie robimy prezentów bo Bartus wtedy ma urodzinki i akurat w sobote wyprawiamy więc nic raczej nie dajemy:no:no chyba że mały coś im narysuje:-D:-D:-D
a jak sie czujesz?
u nas znowu wieje:dry:

witam Kochane u nas od rana piekne sloneczko no, ale ja na dwor i tak nie moge isc musze siedziec z mala, ale chociaz ladnie swieci przez okienko :tak:

wika my zawsze tylko z zyczeniami szlismy,albo ew mala cos narysowala, teraz jest juz wieksza to probuje ja nauczyc piosenki i wierszyka, bo ja jakos tak uwazam ze to dziecko powinno wykonac prezent,

rano znow zaliczylam klotnie z m, mam juz dosc jego zachowan i albo sie zmieni, w co nie wierze albo nie wiem co bo nie mam juz sily

ja dzis sama z mala, z jednej strony na szczescie, przynajmniej m mnie nie bedzie wkurzal, bede chyba sprzatac o ile zmobilizuje moje 4 litey, a na obiad pomysl na pizzerinki Winiary, ciekawe jak to wyjdzie,

dziewczyny po ilu dniach te krostki zaczna pekac bo mala ma od srody i jak na razie nic nie wylalo

reklama
Witajcie światecznie!
U nas tez pogoda do niczego. teraz slucham w radiu, ze jutro po 18 jest gala figurowego tancu na lodzie. Wstep jest wolny, wiec chyba pojdziemy.
Co do prezentow, to my rok temu dalismy kubki ze zdjeciem K, a w tym roku zrobilismy o takie cuda:
Fotokalendarz A3 Foto Kalendarz 13 kart RABAT 75% (2035243606) - Aukcje internetowe Allegro
Ogladalam ten kalendarz u kolezanki i wyszedl sliczny. Dziadkowie malego ubostwiaja i zawsze o nim pamietaja, wiec chce sie tez choc namiastkowo odwdzieczyc.
Prezeny te dajemy w Dniu Dziadka, bo wtedy robimy imprezke urodzinkowa!
aguska - udanej imprezki urodzinowej dla Bartusia

Do góry