reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Martusia zwykłymi farbkami plakatowymi, ewentualnie możesz też odrysować rączkę Oliwki a ona może ją ozdobić (np. dorysować bransoletkę czy pierścionki - sama tak robiłam jak byłam dzieckiem :-D) Z włosami nie pomogę, bo my jak tylko się o ospie dowiedzieliśmy bardzo krótko obcięliśmy Oskara żeby nie trzeba było myć, a że przechodził w zimę to nie było problemu z przepoconą głową, a z myciem tak jak pisałam - my za pozwoleniem lekarza najpierw delikatnie wilgotną szmatką go myliśmy, a potem już szybki prysznic brał. Oczywiście potem od razu go smarowaliśmy pudrem.

Właśnie Ry wygrał walkę z wirusem n kompie... Masakra jakie świństwa to są... A ja właśnie skończyłam czytać książkę, którą pochłonęłam w ... 3 dni :-)
A teraz zmykam spać ! Dobranoc.

No i poszliśmy :tak: Rozerwałam się i przyznam, że ciężka noc za mną ;-) ale już jest dobrze.
Zabieram się za rozbieranie choinki i porządki, po południu przyjeżdża mój brat z rodziną w odwiedziny. Pewnie zajrzę dopiero wieczorem.

to i może ja od was skubnę jakiś pomysł;-)
u nas szaro za oknem'wczoraj mieliśmy rodzinne spotkanie więc miło wieczór spędziliśmy
asienka a wy kiedy wyprawiacie urodzinki bo Ksawcio jest od Bartka starszy:-D

Edysiek juz rozbieralas choinke? My dopiero 2 lutego bedziemy rozbierac niech sobie stoi ladny nastroj daja te lampki
MamaBoo wirusy na kompie to faktycznie masakra

ja dzisiaj znowu sama, ale Rodzice wpadna po poludniu to mnie troszke odciaza z opieki nad mala,
heh moj Skrzat prawie mnie dzisiaj w nocy oskalpowal, chciala mnie zlapac za raczke i zlapala za wlosy i pociagnela w swoja strone heh heh

hejj sobotnio, chociaż przez to wczorajsze Święto mam wrażenie że dzisiaj poniedziałek:-D

dzięki za wskazówki odnośnie pomysłów na Dzień Babci i Dziadka... pewnie coś się wykorzysta:tak::tak:

chodze dzisaij wściekła jak osa od samego rana.... nawet M sie pyta, czy okresu czasami nie dostałąm, bo nie do wytrzymania jestem:szok::szok::szok:

reklama
wika spokoju zycze a Twoim bliskim cierpliwosci:tak:

snieg u nas tez padal w czwartek ale nic nie zostawalo :-(

dobrze ze m jutro w domu bo jak na dzis to mam juz dosc heh ja sie nie nadaje do siedzenia w domu,
dzis mala chciala mi wlosy obciac ha ha ha, grzebala mi cos tam we wlosach bo bawila sie w fryzjera i nagle uslyszalam a teraz kakamy patrze a ona nozyczki ma w reku :szok:

Do góry