Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie!:-)
U nas rowniez troszke sniegu napadalo, ale juz powoli znika. maly spal krotko, bo niecala godzinke. Z placzem sie ubudzil.
martusia - na to mam czekac! Dla dziecka mam praktycznie wszystko! Dom mamy, malz pracuje. Zycie ucieka ja coraz starsza, maly za kilka dni konczy 2 latka. Zycie ucieka i napewno tej decyzji nie bede zalowac!
aguska - nasz to najlepiej boso chodzi! Zdejmije papcie i skarpetki, a nieraz, gdy sie zdenerwuje nawet spodnie i tak siedzi mowiac bu bu czyli zimno!:-)
.Asieńka to życzę miłych i owocnych staranek :-)
Kokusia ja też sama staram się uczestniczyć jakoś w życiu szkolnym, choć nie zawsze się da ze względu na pracę. Ale dla dzieci to na pewno ważne, moja mama pracowała i nie zawsze mogła być na różnych imprezach i pamiętam, że było mi wtedy przykro. Dlatego staram się jak mogę. Teraz na piątek wzięłam sobie urlop, bo musze być już na 11:30. Zabawa zaczyna się o 12, ale trzeba przyszykować poczęstunek dla dzieci.
Martusia wyglada na to, że Oliwka niedługo wyzdrowieje![]()
Piękny widok, u nas niestety tylko deszcz![]()
Wika zdrówka dla Igora. I dla bejbika w brzuszku też :-)
Asieńka słodziak rozbierze się i krzyczy, że mu zimno![]()
Mama Boo myślę, że ten typ już tak ma i tak zostanie. Ja się dziwię, bo ja nie umiem chodzić bez kapci, a zimą to jeszcze cieplutkie papcie, lubię jak mi jest ciepło w stopy![]()
Ja niedawno wróciłam, bo po pracy od razu pojechałam na zebranie do szkoły. Dostałam ocenę Angeli na koniec semestru (jak ktoś nie wie, to teraz są w klasach 1-3 oceny opisowe a nie takie jak kiedyś) i przyznam, że dalej jest wzorową uczennicą. Wogóle było mi bardzo miło jak pani ją chwaliła i przyznam że jestem strasznie dumna :-)
Edysiek już Ci pisałam na jedynaczkach badz dumna z Corki masz z kogomoja Cora tez nam czyta heh wiadomo po jakiemu po swojemu ;-)
Asienka hm moze postaram sie z Toba;-) u nas m pensja starcza tylko na oplaty ale ja mam prace z prawem do macierzynskiego ale bez prawa do wychowawczego, boje sie co po macierzynskim, ale z drugiej strony mam umowe tyko do 07.2013 i do konca tej umowy musialabym urodzic bo nastepna umowe nie wiadomo kiedy bede miala, plusem tego jest to, ze moglabym byc sobie spokojnie na macierzynskim, ale nie wiem co potem...
No ale oczywiście to są tylko takie nasze gdybania a Wy sami musicie zdecydować;-)Nie wczoraj zamówiłam dopiero wkoncu ;P takze jak przyjdzie zrobie fotke i pokaze napewnoLiz to pisz co u ciebie :-) Kalendarz już dostałaś - jak wyszedł ?

nienawidzę gotować zup
Sprytne te nasze szkraby

Rezolutne od początku

u nas jest teraz tak:Bartuś chcesz siusiu?

Ważne, żeby decyzja była przemyślana i Wasza wspólna.
Rozwydrzone toto nieco, ale nie jest źle
A córcia teraz jest w 1 klasie ?