• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Wika nie mam pojęcia, nigdy nie robiłam. A ty masz tą specjalną wkładkę do sandwich`a ?
Martusia ja na samą myśl o kolędzie, księżach i kościele dostaję gęsiej skórki... Jeszcze mnie czeka chrzest :baffled:
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie z tym problemem.
Edysiek, ale dużo Ci chyba Angela pomaga ? A minę ma jak aniołek :-D
Liz sama jestem ciekawa jak wyjdzie :tak: Słodki Miki :-)
Aguska u nas było tak samo z sikaniem :-)

reklama
ksiadz byl po 15 jak mnie jeszcze nie bylo koperta byla polozona ale m nic nie mowil to i ks nie wzial ale wkurzyl mnie bo pytal kiedy przeniesiemy sie z wynajmowanego na swoje dobrze ze mnie nie bylo bo bym mu powiedziala ze jak da kase to nawet jutro

Martusia no właśnie...
Liz jak masz jakiś antywirus na kompie to lepiej zrób sobie skanowanie, bo na FB jak wchodzę w te linki DEMOTY od Ciebie to mi antywirus alarmuje, że tam jest wirus pobierający dane.

Ja na chwilę, bo dziecko mi dzisiaj nie da dojść do kompa ;-)
A po za tym czuję się dennie, bo coś mnie bierze to zaraz coś sobie wezmę i sie kładę. Jutro mamy bal karnawałowy i muszę być na chodzie.
To ja tylko tyle dzisiaj, miłego wieczoru.

Witam! My już po balu, Angela zadowolona to ja też :tak:

Mama Boo ale ten czas szybko leci, już niedługo byś miała do pracy wracać :szok:
A co do pomagania to tak zdarza jej się ;-) tylko musi jej się chcieć. No ale posprząta, pościera kurze, nawet czasem umyje naczynia.

Wika wydaje mi się, że spokojnie możesz zrobić na wodzie bez mleka.

Martusia oby ten komputer jak najszybciej udało się naprawić

reklama
Martusia to super, że ospa tak szybko minęła.
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie problemu :tak:

My po południu chcemy wyskoczyć do znajomych na piwko, tylko jeszcze nie wiemy do których :baffled: bo mamy 2 zaproszenia. Jedno do tych co zawsze chodzimy, a drugie do koleżanki z pracy która właśnie wprowadziła się do nowego domu.
Chyba pójdziemy do tych drugich, chociaż to kawałek to na piechotkę możemy iść i oboje możemy wypić piwko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry