reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

kokusia u nas wszystko zyje swoim zyciem :-) moze i moje półki identyczne :-D hehehehe

Kurcze ale sobie zrobilas awatar :-D tak wygladasz naprawde>? ;-) :happy:

Moja głowa.... :-(
:frown:

Może nie dokładnie ale coś w tym jest;-) a no i nie noszę okularów bo z moją wadą i tak by nic nie dały:-(
Kurde współczuję Ci tej głowy. Mam nadzieję że nowe tabsy pomogą.

reklama
hehehe to kokusia hardcorowa babka jestes;-)
No ja tez mam nadzieje ze bol glowy mi przejdzie, bo dzis nawet pol dnia dao sie zyc ale teraz ide sie poloze zaraz i oklad zorobie bo nie daje rady niestety... :-(
czemu okulary nic by nie daly?

aguska - Ja sie o zabawki tez zabijam, i sobie pomysl co robi u ciebie jedno dziecko a u mnie jest 3 :-D hehehe no ale nie powiem ganiam ich o sprzatanie i sprzataja :-) ;-)

A temu że ja na lewe oko praktycznie nie widzę (stąd ta szrama w awatarze;-)) I niestety z tym nic nie można zrobić. Mam bliznę na plamce ( prawdopodobnie pozostałość po przebytej toksoplazmozie). Za to drugim okiem widzę świetnie.

Zostawiłam coś na grupie;-)

Wrocilam wlasnie od lekarza szmery na plucach plus angina= ANTYBIOTYK!!! Na szczescie lekarz mnie pocieszyl, ze dumomox nie przechodzi przez lozysko i wody plodowe, oby, oby...

Liza ja jak zaczęłam brać pigułki to tak nie miałam, dopiero od jakiegoś czasu zauważyłam. No a biorę już długo, bo prawie 8 lat. Może jak zmienisz to będzie lepiej. Mi ogólnie moje odpowiadają, to nie zmieniam. A ból głowy da się przeżyć, a to i tak raz w miesiąću bo ogólnie rzadko kiedy boli mnie głowa.

Martusia zdrówka życzę.

U mnie raczej Angela sama po sobie sprząta, choć zdarza się że sprzatam za nią, bo mnie drażni jak coś mi się wala pod nogami ;-)
A porządek w szafie też lubię mieć, jakoś łatwiej mie wtedy wszystko znaleźć. A po za tym raczej nie lubię prasować ciuchów i jak mam ładnie poskładane to nie muszę :-p U męża i u Angeli też ja składam. Choć od czsu do czasu Angela sama sobie układa.

Dzisiaj rano nie mogłam otworzyć samochodu :szok: wszystkie drzwi zamarzły i ani drgnęły :no: Dobrze, że mamy 2 samochód, tyle że najpierw musiałam go sobie oskrobać. Pewnie było ślisko, ale gnałam jak torpeda i udało mi się nie spóźnić. Pewnie nikt by nie zauważył, ale nie lubię się spóźniać. Jak pracuję zdarzyło mi się chyba jeden raz :tak:

hej my po bilansie jest ok tylko mały ma problemy z mowa więc za pół roku mamy stawić sie na kontrol
ma 89cm i 12,700 kg waży jak to pielęgniarka uznał przeciętniaczek mieści sie w normie ;-)

reklama
nie wierze ze takie tu pustki:szok:

u mnie dalej choroba, w dodatku coś moją mamusię bierze, własnie postawiłam jej bańki

Do góry