reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Tak dziewczyny nie pracuje bo jak mam iść do pracy skoro nie mam gdzie zostawić Bartka:confused: no i koło sie zamyka
Z m dużo ostatnio na ten temat rozmawialiśmy i postanowiliśmy że nadal będę z małym w domu tak będzie lepiej:tak:
u nas wieje strasznie więc nici ze spaceru a liczyłam że sie wypogodzi:dry:
Liza zdróweczka dla Hani;-)
Kokusia dla was też dużo zdróweczka;-)
martusia a ty kiedy do gina idziesz na wizyte?

reklama
Martusia to nie fajnie z tym rozstrojem. A próbowałaś brać jakieś probiotyki? Może by pomogły.

U nas też wieje i przed chwilą padał śnieg ale na szczęście już przestał.

Ja się na chwilę wyrwałam z domu. Podjechałam po Martyny książki do szkoły i zapisałam dziewczyny na jutro do lekarza. Niech powie co z tym kaszlem i ile jeszcze mają być w domu.

Wg mnie probiotyk bezpieczniejszy. Moje dziewczyny jak zaczynają się skarżyć na brzuszek to od razu dostają misia (acidolac junior) i przechodzi.

Moje mniejsze dziecko śpi już od godziny, starsze próbuje usnąć a ja oglądam serial.

mnie cala trzesie i mam dreszcze, gardlo tez pobolewa, ale ja juz sama nie wiem czy to wynik przeziebienia czy alergii, bo jestem bez lekow, a zawsze w lutym mi sie zaczynalo
dobranoc Kochane :-)

hej babeczki
co nic nie piszecie?
cisza tu straszna!!!!\

mam dziś wolne, ale w domu mam chłodno coś już nie chcą te grzejniki grzać, ja chcę już wiosnę!!!

U nas cały dzień deszcz pada:sorry:
a wiosna już małymi kroczkami do nas idzie;-) wystarczy spojrzeć na termometr:tak:
Bartek sie bawi
zaraz muszę dać mu coś do jedzonka

reklama
I ja się cieszę z nadchodzącej wiosny. Ostatnio coś miałam kiepski nastrój, wszystko mnie dołowało, pogoda też.
Teraz już lepiej, trzeba się cieszyć z tego co mamy :-)

A jeszcze widziałam, że u mnie na ogrodzie już wyszły pierwsze tulipany, to już na pewno blisko wiosna :tak:

Do góry