reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

witam
u nas pięknie dni mijają a taki tort miała Maja na urodzinki:)
ifvbyp.jpg

reklama
hej

Julita jejku wszytskiego najlepszego dla Majeczki,torcik miala super!!!

Ja dzis dopiero tak zaglądam, ale oko mam dalej opuchniete, wczoraj byla porazka -dzis niby lepiej.... oby to nie jęczmień... :dry:
Od wczoraj próbujemy z Mikim sie nocnikowac;P trzymajcie kciuki...

Liza ja też mojej już nie zakładam pieluchy, mam nadzieje ze szybko połapie o co chodzi:)

witam sie porannie, wczorajszy grill jak najbardziej udany, tylko jak na zlosc sie ochlodzilo i grzalismy sie przy ognisku, bylam wczoraj u gina umowilismy sie na usg polowkowe w szpitalu w ten piatek na 16ta mam nadzieje, ze Maluch pokaze co chowa miedzy nozkami
dzis m wyjatkowo w domu, bede sadzic roslinki, i czytac na lezaczku

julita sliczny torcik

dziewczyny zycze powodzenia w odpieluchowywaniu

kolejny miły dzień za nami:)
ale jestem padnieta, idę spać by mieć siły na jutro:)

Witam!
My już z Angelą w domu, wczoraj wieczorem wróciłyśmy, mąż wróci dzisiaj. Ja zaraz musze do miasta jechać zrobic zakupy na komunię.

Martusia jak tam po wizycie ?
Mamy duży samochód kombi, to po rozłożeniu tylnych siedzeń jest tyle miejsca, że ja spokojnie mogłam leżeć i to w wyprostowanymi nogami. Jakoś trzeba było sobie poradzić.
Ogolnie było super, pogoda dopisała to się opaliłam, a nawet tak gorąco było że chłodzilismy się pływając :rofl2: Oczywiście tylko dorośli, ja kocham pływać :tak:

Julita super torcik.
Julita, Liza oby jak najszybciej udało się pozbyć pieluszek. Teraz ciepło, to akurat mogą w majtasach latać :-D

Hej :-)
U nas tak-sobie.
Ja z dzieciakami w domu, a Ry w pracy. Dopiero od jutra ma wolne. Wczoraj wybraliśmy się z rodziną Ry na grilla, ale po godzinie uciekaliśmy przed burzą.
Tymkowi wyłażą zębole, bo wczoraj była często kupa, a dzisiaj już je czuć bardzo pod dziąsłami. Niech już końcu wyjdą łajzy jedne !
Julita, Liz szybkiego odpieluchowania życzę :-)
Edysiek dobrze, że takie duże auto macie :-)
Julita piękny tort - Majeczka pewnie zachwycona ? :-) Dużo uśmiechu, zdrowia i spełnienia marzeń dla Niej.
Martusia, ale jestem ciekawa kogo tam chowasz :-)

Hej

Ja narazie rezygnuje z od-pampersowania - mam bakteryjne zapalenie oka, i nie da sie bym jego przypilnowała :(
cóż jak mi przejdzie to jeszcze raz spróbuje...;]
wkońcu mam na to wiosne, lato, jesien.... wczoraj tragedia byla ze mna i z nim, takze wiecie ehhh...
spadam... :*

reklama
Julita torcik śliczny i spóźnione ale szczere Sto Lat dla malutkiej sorki że zapomniałam:zawstydzona/y:
co do odpieluchowania to trzymam kciuki za Majcie i Mikiego;-)
Mój miał ostatnio 2 dniowy kryzys ale już został zakopany i ślicznie woła:tak:;-)

Do góry