paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Agasim ale niespodzianka
))) Fajnie, że chłopczyk- parka będzie
Chociaż dwie pannice też by było fajnie
Katasza ja to się zastanawiałam czy wogóle chcę znać płeć, ale mój mąż ma takie parcie na poznanie jej, że nie mam serca mu zabraniać
) No i w sumie jakby jakimś cudem byłą dziewczynka to musiałabym całą garderobę wymienić
Bo takich uniseksów to ja mam raczej mało...
Katasza ja to się zastanawiałam czy wogóle chcę znać płeć, ale mój mąż ma takie parcie na poznanie jej, że nie mam serca mu zabraniać

. Yolanta gratuluję chłopczyka. Ja słyszałam wcześniej już, że mają to wycofać w tabletkach, ale nigdy tego nie musiałam brać, więc jakoś ta info mnie nie obeszła. A teraz już mi lekarz mówił, że wycofali. A faktycznie po kroplówce brzuch się zrobił idealny. Zobaczymy na jak długo. Chociaż faktycznie to serducho chciało wyskoczyć mi z orbity. Zrobili mi te planowane badania i wszystko ok. USG z przepływami idealnie. Faktem jest, że szyjka jest krótka, ale nie ma tragedii, bo wszystko zamknięte. Potwierdził się chłopak. Tylko, że to było dokładniejsze USG i waga mojego maleństwa wynosi już 1800g (+/- 300), co mnie przeraża, bo już wiem, że to nie będzie maleństwo- tylko duży chłop. W końcu mamy dopiero 32 tydzień niepełny. Nadal jeszcze nie mam decyzji lekarza co do sn, czy cc... Ech...