Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to już wiem :-) widziałam takie na allegro, a w Niemczech chyba widziałam coś podobnego kilka m-cy temu w realu, ale nie jestem pewna, czy to były właśnie te do karmienia. jakoś nie przyszło mi do głowy oglądać dokładnie
kachasek dzieki za namiary na farbe )) powiem mamie co ma szukac. a moze tez se strzele czerwony??? hmm jesli tu znajde taka farbe jak mowisz. kto wie??
Przyszła wiosna (przynajmniej teoretycznie) i naszła mnie ochota na zakup bluzki z krótkim rękawem takiej z fajnym napisem np. "Dziecko na pokładzie" albo coś podobnego. Może wiecie gdzie można takich szukać, bo ja nie bardzo, a wiem na pewno, że takie są
jolu gdzieś widziałam zwykłe t-shirty z nadrukami, ale nie mogę skojarzyć gdzie (możliwe, że na allegro), jak znajdę, to dam ci znać i nie wiem czy w quelle nie było