reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

No spodnie naprawde fajne, a cena no już całkowicie...nawet jakbyś musiała jeszcze jedne kupic to warto bo np. ciążowe dresowe tak tanio sie nie kupi...no chyba, ze sie myle;)

reklama
A ja kupiłam sobie spodnie ciążowe i chyba są źle uszyte, bo jak siedziałam w nich 8h w p[racy, to mnie uciskały w pachwiny i podbrzusze, tak, że pod koniec pracy, to aż brzusio zrobił się twardy i zaczął pobolewać. A nie wydaje mi się, żeby to była kwestia rozmiaru, bo kupiłam też o rozmiar większe i jeszcze są za duże. Wiszą na tyłku i udach. I w sumie nie wiem w co mam się ubierać, jak jest taka pogoda. Na razie chodzę w normalnych dżinsach z rozpiętym guzikiem i odpowiednio wyregulowanym paskiem, ale jak jeszcze trochę urośnie mi brzuch, to chyba z gołym tyłkiem będę latała, bo na sukienki już robi się za zimno. A Wy jak sobie radzicie?

ja ze wzgl na moje gabaryty chodze glownie w legginsach i sukienkach bawelnianych z h&M one sa do karmienia piersia. albo w luznych rybaczkach i luznych bluzkach. w domu siedze w staniku i gaciach, bo i tak jestem sama. przynajmniej sie nie poce. a na jesien/zime mam soodnie a'la bojowki ciazowe z h&m i 2 pary jeansow ciazowych tylko nie wiem czy w nie wejde jak w takim tempie rosne;) ale mam je jeszcze z czasow odchudzania wiec luz. no i wiecej bede chodzic w spodniach sportowych, zanim bylam w ciazy kupilam w h&m czarne z nogawkami sciaganymi ale pasem szerokim, wiec podciagam je pod kolana teraz a jesiienia na wyjscia z psem w sam raz. a w domu bede chodzic w krotkich spodenkach albo dresie.

Ja muszę już powoli pomyśleć o jakichś dłuższych spodniach wygodnych, bo od września będę rano zaprowadzała dziewczynki do szkoły, no i może nie być za ciepło na rybaczki...

Claudia4you ja sobie tez kupiłam takie zwykłe leginsy i mnie cisną w brzuch, dlatego musze sobie na allegro kupić takie specjalne ciążowe.

Nadchodza chyba chlodniejsze dni i faktycznie ciezej sie teraz w cos wygodnego ubrac.. ja mam jedne spodnie ciazowe i chcialam sobie cos upatrzec w second handach ale nie ma tam takich spodni z gumka- przynajmniej jeszcze nie trafilam na takie.. poki co chodze w tych jednych, ktore mam :)

Ja ostatnio jak byłam u teściów na Mazurach to tam co krok był ciucholand i naprawde fajne ciążowe rzeczy mieli. Kupiłam sobie super ciążowa sukienkę H&M Mama. Przymierzałam jeszcze rybaczki (trochę za ciasne) i super spodnie rurki takie troszkę błyszczące(tez troszkę małe). jakbym nosiła rozmiar M to bym się tam obkupiła za mniej niz 100zł :)

Hej Dziewczynki!
ja ostatnio w ciucholandzie kopiłam za 4 zl spodnie dresowe ciążowe i jest mi wygodnie spodni jeansów i jedne bojówki jeszcze jakieś leginsy dłuższe ciążowe kupie i będzie ok gorzej w górze się rozrosłam w cyckach i brzuchu i wszystko podchodzi do góry i trzeba będzie jakieś z długim rękawem poszukać rzeczy.

reklama
No ja własnie z góra nie mam problemów, bo najczęściej zakładam jakieś tuniki, długie bluzki. Nawet pod te podwijające się zakładam jakąś dłuższą bokserkę i jest ok. Tylko te spodnie. Dziś to siedzę tu taka wkurzona. Przez to, że mam rozpięty guzik, suwak zjeżdża mi na dół. Muszę mieć poluzowany pasek, a jak chcę wstać, to spodnie mi zjeżdżają z tyłka. Masakra po prostu:wściekła/y:
Jak tylko wrócę do domu, to muszę w szafkach pogrzebać. Może jeszcze nie wyrzuciłam wszystkich spodni, które nosiłam przed szpitalem we wrześniu tamtego roku. Ważyłam wtedy 59kg, zachorowałam na wirusowe zapalenie błony śluzowej żołądka i jelit i po tygodniu schudłam do 51.

Do góry