• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Moje dziecko nie śpi

Witam moja córka ma miesiąc po wyjściu ze szpitala ładnie spała i jadła co 2 godz. Teraz coś się zepsuło i córka spędza cały dzień na piersi czasami nie mogę wyjść do toalety gdy usypia odkładam ja do łóżeczka śpi chwilę i się budzi i znowu do piersi jedynie noc przesypia dobrze ale niestety ze mną w łóżku gdyby nie spała że mną to by noc wyglądała tak samo jak dzień. Poradzcie coś drogie panie może mam iść do jakiegoś specjalisty a może mam za mało pokarmu

reklama
Rozwiązanie
Witam moja córka ma miesiąc po wyjściu ze szpitala ładnie spała i jadła co 2 godz. Teraz coś się zepsuło i córka spędza cały dzień na piersi czasami nie mogę wyjść do toalety gdy usypia odkładam ja do łóżeczka śpi chwilę i się budzi i znowu do piersi jedynie noc przesypia dobrze ale niestety ze mną w łóżku gdyby nie spała że mną to by noc wyglądała tak samo jak dzień. Poradzcie coś drogie panie może mam iść do jakiegoś specjalisty a może mam za mało pokarmu
Normalne [emoji106] jeszcze zatęsknisz za leżeniem na kanapie i karmieniem kilkugodzinnym [emoji3] nie martw się , trzeba przejść ten etap , później nie zdziw się jak będą fochy na cycka , nagle zacznie najadać się po 5 min . My jesteśmy teraz na etapie gdzie przy karmieniu musi być totalna...
Normalne [emoji106] jeszcze zatęsknisz za leżeniem na kanapie i karmieniem kilkugodzinnym [emoji3] nie martw się , trzeba przejść ten etap , później nie zdziw się jak będą fochy na cycka , nagle zacznie najadać się po 5 min . My jesteśmy teraz na etapie gdzie przy karmieniu musi być totalna cisza bo jak tylko usłyszy czują głos albo coś w tv albo cokolwiek (psa np ) to zaraz się odwraca i zagląda za kimś .

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry