• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Możliwa ciąża ?

Witam cykle mam 28-29 czasem dłuższe , owulacja wychodziła mi 25 stycznia , sex był 26 , 29 stycznia i 6 lutego okres miałam dostać dzisiaj , w wczoraj wieczorem miałam lekkie brązowawe plamienie ledwo widoczne , dzisiaj dwa razy troskę śluzu z śladową ilością krwi różowej , wiem że okres może się rozkręcić ale czy jest możliwość na ciążę / plamienie implantacyjne, i kiedy test robić jakby okres się nie rozkręcił? Wiem że nie jesteście wróżkami ale pytam z ciekawości.

reklama
Witam cykle mam 28-29 czasem dłuższe , owulacja wychodziła mi 25 stycznia przytulanie 26 , 29 stycznia i 6 lutego okres miałam dostać dzisiaj , w wczoraj wieczorem miałam lekkie brązowawe plamienie ledwo widoczne , dzisiaj dwa razy troskę śluzu z śladową ilością krwi różowej , wiem że okres może się rozkręcić ale czy jest możliwość na ciążę / plamienie implantacyjne, i kiedy test robić jakby okres się nie rozkręcił? Wiem że nie jesteście wróżkami ale pytam z ciekawości.
Od przytulania nie ma ciąży 🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry