reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

na poprawę humoru:)

reklama
A mi niestety pasuje...:-(ale powiem Wam szczerze, ze wynoszony w Polsce na ołtarze niejaki Jurek O. (moj były sąsiad) bije go na głowę...

a to moja poprawa humoru - zdjęcie robione kompem więc jakość do dupy ale obciełam ale obciełam 20cm włosów :-D z tyłu są króciutkie taki pod rasowany bob powiedzmy

po tych moich ostatnich kombinacjach alpejskich rozjasnianiach był jak u myszy cienkie i nic się nie układały a z tył€ te długie robił się jak strąki wisiały błe ochyba teraz do lata niech rosną - choć 17 marca o 17:00 idę znów obcinać bo pewnie odrosnął i nic nie będzie z nowej fryzury.

reklama
Do góry