Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadza się, źle napisałamNastolatkowie raczej nie, nastolatki.![]()
Trudno, stało się i musisz to przełknąć. Najważniejsze, żeby córka czuła, że ma w Tobie wsparcie. Sytuacja trudna, ale bądźmy szczerzy, czeka was wiele nieprzyjemnych komentarzy. Dzisiejszy świat jest jaki jest [emoji1745] a Twoja córka jest w takim wieku, że wszystkie emocje odbiera mocniej, zwłaszcza teraz przy burzy hormonów. Daj jej tyle ciepła i wyrozumiałości ile tylko możesz.Witam nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda,ale mam córkę 15 letnią (wygląda na to że jest w ciąży), dowiedziałam się trzy dni temu,2testy pozytywnie (zawsze mówiłam o takich nastolatkach,że to patologia,i teraz sama zaczynam się tak czuć)przed nami wizyta u lekarza, jestem w szoku, niewiem co dalej
To nie jest patologia. Serio, nigdy tak nie myśl. Patologia to przemoc, narkotyki, uzależnienia a nie seks! Nie jesteście patologią i najlepszym dowodem na to jest to, że córka przyszła z tym do Ciebie a nie do kogoś przypadkowego. Po wizycie u lekarza okaże się, czy jeszcze macie czas i jakie opcje.Witam nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda,ale mam córkę 15 letnią (wygląda na to że jest w ciąży), dowiedziałam się trzy dni temu,2testy pozytywnie (zawsze mówiłam o takich nastolatkach,że to patologia,i teraz sama zaczynam się tak czuć)przed nami wizyta u lekarza, jestem w szoku, niewiem co dalej
Dzięki,ale ja mam wrażenie,patrząc na niaTrudno, stało się i musisz to przełknąć. Najważniejsze, żeby córka czuła, że ma w Tobie wsparcie. Sytuacja trudna, ale bądźmy szczerzy, czeka was wiele nieprzyjemnych komentarzy. Dzisiejszy świat jest jaki jest [emoji1745] a Twoja córka jest w takim wieku, że wszystkie emocje odbiera mocniej, zwłaszcza teraz przy burzy hormonów. Daj jej tyle ciepła i wyrozumiałości ile tylko możesz.
Wiem, że będzie ciężko, ale do kogo ona ma się teraz zwrócić o poradę jak nie do mamy [emoji4]
Trzymam za Was kciuki dziewczyny [emoji1696]
Daj znać jak rozwinie się sytuacja.
Pozdrawiam i życzę Wam dużo siły i spokoju [emoji4][emoji3590]
Witam nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda,ale mam córkę 15 letnią (wygląda na to że jest w ciąży), dowiedziałam się trzy dni temu,2testy pozytywnie (zawsze mówiłam o takich nastolatkach,że to patologia,i teraz sama zaczynam się tak czuć)przed nami wizyta u lekarza, jestem w szoku, niewiem co dalej