reklama

Nasza muzyka

reklama
Poczułam się jak dinozaur, bo z tego co napisałyście ostatnio to znam parę starych kawałków Sade... Ale mam nadzieję, że jeszcze doczekam dnia w którym będę mogła Młodą na Kult zabrać - Kazik trzym się - jak będzie miała 10 lat to myślę, że spoko. :-) - o Dżizus, będę już wtedy mocno rycząca 40-tka, :szok:ale martensów z tego powodu nie wyrzucę :-p

Andariel - że zostają ? :tak: A ja nie mam jakoś feelingu na chodzenie na botoks czy cosik innego o podobnym działania na co już tuptają moje koleżanki ( ostrzykiwanie kwase hialunowy czy jakoś tak ), więc mam dużą szansę na to. Ale z cyckami koniecznie muszę coś zrobić jak się Młoda od nich odstosunkuje, przecież nie raz z Nią na basen pójść będę musiała...

tak tak - że zostają:tak:
kwasem hialuronowym - moje koleżanki (niektóre) też już chadzają:sorry:
o biuście nawet nic nie mówię, bo na serio obawiam się efektu wyciągniętych skarpetek:crazy: wystarczyło ograniczyć ilość karmień i już dotąd obcisłe biustonosze zrobiły się za duże, a to co w nich zostało wygląda trochę żałośnie... to co to będzie jak zupełnie odstawię? będę spała w staniku, jak moja kolezanka (tylko ona z uwagi na zbyt duży biust):/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry