dokladnie jak to zrobilas? ja w pierwszych 2 tyg ciazy czyli od 4 do 6 od razu przybralam 8kg jakby mi ktos wstrzelil cos od razu!! a ty piszesz ze dalej na -!! superJak Ty to zrobiłaś malutka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie jak to zrobilas? ja w pierwszych 2 tyg ciazy czyli od 4 do 6 od razu przybralam 8kg jakby mi ktos wstrzelil cos od razu!! a ty piszesz ze dalej na -!! superJak Ty to zrobiłaś malutka?
no dla mnie super! tez bym tak chciala, bo dziecko czerpie z zapasiku mamusi i przez to sie chudnie. kolezanka schudla w ciazy 10kg w sumie i w ostatnich mies nabrala 4kg- a dzidzia 3390, ja tez bym tak chciala! mi lekarz pow ze prawdopodobnie schudne bo dzidzia bedzie czerpala zapasy- no niestety u mnie sie nie sprawdzilo!Super? Waga w ciąży na minusie i to po 20 tygodniu chyba nie jest powodem do zadowolenia. Oczywiście nie chodzi mi o to, żeby teraz wystraszyć malutk_ą, ale dziwi mnie podejście klaudoosa.
co jak?? ;Dklaudoss jak?? sama nie wiem duzo jem i pije ale ostatnio zaczelam duzo spacerowac bo na hokeja chodzimy na nogach a tyo odemnie z domu ponad 35 min piechota. z michaska tez tak mialam, ze pierwsze pol ciazy malo mi przybywalo i dopiero od 22 tyg zaczelam regularnie przybierac na wadze zreszta teraz wyszlo, ze dzidzia w 21 tyg a nie tak jak z okresu koncowka 22