Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
a bawarka, albo zbożówka z mlekiem ..... ja inaczej wyschnę 
bo najbardziej uczula.Ale ponoć mleko kozie można pić, nigdy nie piłam i nie wiem jak smakuje ale na pewno jest dużo droższe.
ale wyczytalam w ktoryms numerze " mamo to ja " ze koziego tez nie wolno juz lepiej w umiarkowanych ilosciach sojowe tam bylo podane bodajze pol szklanki na tydzien. Sojowe kupowalam sobie waniliowe i bylo nawet dobre takie slodziutkie
ale najlepiej zapytac pediatry jak juz sie bedzie w szpitalu 

ale piłam,wtedy nie wiedziałam.Można jeszcze jeść banany,jabłka mięso gotowane;-)Tzn nei ma co się głodzić dopóki faktycznie dziecko nie będzie mieć kolek czy uczulenia.
az glupio to mowic ale trzeba zrobic z dzidziusia kroliczka doswiadczalnego;-)
ja na przyklad moglam zjesc mandarynki i malej nic nie bylo i banany jadlam a w gole teraz sobie apatytu narobilam........... ide otworzyc puszke brzoskiwn
a no i troszke czekoladki podjadalam
raz czytam, że jeść wszystko i urozmaicone (wersja liberalna), a raz jakas drakońska dieta, gotowane mięsko i marchew, zero zółtych serów i takich tam pyszności (wersja herdcore)