• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Ja staram sie raz dziennie ale roznie z tym jest. W pierwszej ciazy smarowalammsie sumiennie ale czas na to mialam. Teraz moja dwulatka wysysa ze mnie energie i nic mi sie juz wieczorem nie chce. Bo rano to wogle czasu nie mam.
Ja teraz smaruje sie maslem shea bo krem na rozstepy akurat mi sie skonczyl. Maslo super nawilza. Zastanawiam sie czy wogole jest sens krem kupowac czy moze tylko to maslo uzywac.

Anney jak myslisz? Ty jestes ekspertka w tych sprawach.

A to my :) ale byłam po całym dniu pracy, rano prawie nie mam brzucha :)

Załączniki

• 1428648657988.jpg
    1428648657988.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 106
Martuszkaa dziękuję :) cały do przodu poszedł. Ja się smaruje raz dziennie, oliwka pod prysznicem, na więcej nie mam czasu. W poprzedniej ciazy się smarowalam, regularnie dobrymi kremami i i tak skóra popekala :)

werci, ty na pewno sierpniowka jestes??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

piekny brvuch :D moj to mikrus przy was :-):-)

cinamona, ekspertka ;) hahahahah
kochana, shea jak dla mnie jest baza w pielegnacji skory. na rowni z macadamia, migdalowym i ewentualnie z rozy pizmowej. z tych barviej kosmetycvno naprezajacych (bo regenerujacy to lniany) i olej z drzewa herbacianego (napinajacy, przeciwgrzybiczy i bakteriobojczy-tu dodam,ze mojemu synkowi ten olejek zlikwidowal kurzajke na stopie :-) )

jak wam sie nie chce smarowac, to sie polozcie i atrudnijcie male raczki :-) moi sie swietnie przy tym bawia zgadujac gzie jest lola :-)
stosuje naprzemiennie macadamie i slodkiego migdala, herbaciany mi sie skonczyl i juv leci do mnie :-)
ja mam naturalny shea w brylce, wiec trudno jest go chlopakom rozrobic w lapkach.

cala magia w krmach przeciwrozstepom to nie jakis magiczny srodek obkurczajacy, a natluszczenie i naprezenie, ado tego potrzeba dwoch prostych skladnikow bev parabenow i innych chemicznych syfow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry