• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Ja to mam mięśnie rozwalone i nic mi tego brzucha nie trzyma :) Mój mąż mnie tylko pyta jak w takim razie będę wyglądać przed porodem ;) no i sama jestem ciekawa, jak dam radę bo przecież on powinien dopiero teraz zacząć na powaznie rosnac. A poważnie rano brzuch jest trzy razy mniejszy, a na leżące to nawet taki nie ciążowy :) macice mam chyba wielka, bo ruchy tez juz sporo nad pepkiem czuje.

To dzisiaj wklejam foty z wczoraj, pierwszy dzień 24 tygodnia :) Bez tytułu.jpgBez tytułu1.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 101
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 96
Dziękuję dziewczyny!

Tunika to jedna z pierwszych nie szarych rzeczy, w które ostatnio się zaopatrzyłam:) A w ogóle to prezent od teściowej na urodziny:)

Powiem Wam, że w ciuchach to czuję się dobrze, ale jak kiedyś marzyłam o sesji brzuszkowej, to teraz nie byłabym w stanie sfotografować nagi brzuch... Mimo że wiem, że się nie spasłam, tylko córcia rośnie, ale jednak samoocena w dół mocno poleciała...

reklama
śliczna tunika :) Ja robiłam dziś przegląd mojej garderoby, to zdecydowanie muszę sobie kupić parę bluzek na ciąże, bo moje bluzki są za krótkie.. a na lato trzeba mieć w czym chodzić. Na razie miałam zakupione 3 pary getrów, bo w spodnie się już nie mieszczę.

A brzusio u mnie też rośnie, ale raz jest wysoko, a raz nisko. Dziewuszka wariuje w tym brzuchu. Może w przyszłym tyg zrobie sobie sweet focie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry