• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Jaie wy wszystki sliczne jestescie i zgrabnoutkie bardzo ! Ja nie wiem czego wy sie od wielorybow wyzywacie no ! Toc ja mam taki kaldun ze ojej.. dzis jakby mniejszy.. smieje sie ze mala sie do kregoslupa przytulila..brzuch opadl i nniejszy od cyckow..a byl juz za cycki i to sporo ! No i dzis kupilam sobie kurtke i to nie ciazowa i bedzie sluzyc az bedzie cieplutko mam nadzieje. Wyglada fajnie i w koncu nie chodze jak lump :p
Jeszcze kilka bluzek musze pokupowac.
Ale man problem bo spodnie ciazowe mi z doopy spadaja..a z nimi majtki ! I serio kilk krokow i rece w gacie wsadzam zeby majtki podciagnac po czym podciagam spodnie.. wyglada yo pewnie nie fajnie eh i co ja mam zrobic.. spodnie bez szluwek..eh i nie wiem co mam zrobic. Na pewno nowe majty kupic hahaha.. ale co ze spodniami. Sa dobre a jednak spadaja ;/

Lunera i Lucalew czekam na fotki ! :D
Ja tez cos musze pstryknac sobie ;) bo ja w tej ciazy jdno zdjecie zrobilam.. a to zaraz koniec bedzie hehe.

reklama
Akuku, mi tez spadaja te ciazowe. W sensie - ten golf za malo trzyma, mam jeszcze regulowana gumke ponizej w okolicach bioder, ale jak sciagam to albo cisnie albo za luzno. Ale ja podciagac musze pod biustem, wiec przez kieszenie nie da rady, tylko bluzke zadzieram do gory ;-). Mysle, ze to dlatego, ze wieksze brzuchy juz w nich chodzily, wiec juz tak nie trzymaja. Ale raczej dorosniemy :-)
Dlatego finalnie teraz wole te normane troche opiete na pupie, ale przynajmniej tak nie uciekaja w kroku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry