• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Anney lasiora z ciebie noo i brxusio zgrabniutki. Jak te morswiny tak wyglądają to ładne zwierzątka są :tak
Pupui ty to łania szczuplutka a nie tam hipopotam. Tez tak chce!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A to my 25t6d ImageUploadedByForum BabyBoom1431429110.658953.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431429110.658953.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431429110.658953.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 101
Lunera ale ja mam nowe spodnie eh a i tak guma nie trzyma i mi spadaja eh
Nie mam regulacji pod brzuchem i chyba sobie szelki kupie haha

Zuzzi ty powinnas isc na jakas sesje ciazowa do gazety.. niech sie laski ludza ze moze i one beda tak pieknie wygladac :p chodzi mi ogolnie kobieyki ktore mysla o ciazy. Moze w pl jaki przysrowt bedzie hehe.

Akuku spadajace gacie mowisz hehhee ja mam to samo i tez mi glupio ze dwa kroki i musze wkladc rece i podciagac majtki. Jak wchodze do sklepu to rozgladam sid za nowymi majtkami z nadzieja ze beda pasowac i beda odpowiednio duze na brzuch i nie spadaly. Juz kupilam z 5 par z czego tylko jedna ujdzie ze pasuje. Reszta niestety musi poczekac po porodzie :-(

Lucalew ja chyba sobie ciazowe majty kupie hahaha. Ale moje sa za duze juz...eh

Nie lubie podciagac ani spodni a tymbardziej majtek hahaha.

No oszalalyscie. Haha . Cellulitu stopnia 15tego nie widzicie na zdjęciu ;) haha

Akuku, mi tez spadywuja. Jestem totalnie nieelegancka. Nie dość ze majtki, spodnie podciagam, to jeszcze jak kichne sprawdzam, czy mocno widać ze sie zesikalam (czyt. Wkładka przesiąkła) ;)

Lucalew, pokaz sie w końcu!
Akuku, ty tak samo!
Lunera!
Dawać no! Ładnie prosimy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry