• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Jej lili a to dziady!!! No teraz to raczej nic juz nie zrobisz. Niektórzy mówią ze możesz smarowac czym chcesz a gdy masz predyspozycje genetyczne to i tak wyleza

Lili nie wiem. .ja stosowalam całą ciążę i naprawdę warto jak kogos stac:-P bo u mnie ok 100zl za tubke. Wg mnie warto;-)

Choć teraz stosowalam palmers i jak narazie nie mam nic. Teraz zmienilam na oliwke z rossmana bo ten palmers ma dla mnie zbyt ciężką konsystencje i nie podoba mi się to

Ja podobnie slyszalam. Jak maja wyjsc to i tak france wyjda. Tak jak i cellulitis bleeee

A tu moj brzucho. 28 tydzien i ponad 8kg na plusie....[emoji33]
ImageUploadedByForum BabyBoom1431893707.735679.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431893707.735679.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431893707.735679.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Beatka piekny brzuszek. Taki idealnie ciazowy :-)

Lili rozstepy to geny w glownej mierze niestety. Oczywiscie smarowanie moze pomoc ale kazda skora ma swoja wytrzymalosc. Ja w ciazy z corka nie smarowalam sie niczym i nie mam ani jednego rozstepu. Teraz tez sie nie smaruje, brzuch gigant a rozstepow brak. Ja mam zakaz dotykania brzucha bo niestety nasila to u mnie skurcze. Nie licze na to, ze do konca ciazy rozstepy nie wyleza ale bede dumnie nosic tygrysie paski jak bedzie trzeba. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry