• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Cinamona sliczny zgrabniutki brzusio i ciekawa jestem gdzie Ty masz te 8kg chyba w cyckach :-) Szczuplutka jestes.

Olka ja juz dawno jeszcze dlugo przed ciaza nabawilam sie tygrysich paskow i od juz nie wiem ilu lat mam to gdzies i sie nimi nie przejmuje. Mysle ze i tak bym miala bo moja mam mimo ze szczupla i bardzo malo tyla w ciazach to miala rostepy wiec to u mnie tez genetyczne.

reklama
Cinamona o jaka laseczka :-)
A ja mam rozstepy z okresu dojrzewania i w sumie się do nich przyzwyczailam. Cale piersi dookoła w paski i na biodrach. Ale ja wiem czy aż tak mi przeszkadzają.. Raczej nie..nie mam problemu z założeniem np bluzki z głębokim dekoldem.. Pewnie ze lepiej by ich nie było ale jak są to tez nie jest jakąś wielka tragedia

Beata tak samo to widzę.
Ja mam rozstępy z okresu dojrEwania na kręgosłupie, na bokach bioder. Do tego mam na połowie brzucha blizny i prEbarwienia po oparEniu. Totalnie mi to nie prEszkadza. Nie pamietam nawet jak to jest mieć nieskazitelna skore i patrzę na te wszystkie ziznkwacenia jako na cześć mojej historii. Z każda jedna wiąże sie coś i ja to lubię. Nie Zeby rozstępy były jakaś ozdoba, ale rozstępy po ciąży z moimi ukochanymi dziećmi totalnie mi nie przeszkadzają, bo mogę byc mama. Ich mama. Teraz czyje jak oddycham głębiej, ze Mi pęka coś w środku w już istniejących rozstepach [emoji15] ale samruje sie dalej oliwka, nic nowego nie powstało a brzuch już całkiem spory.

Lucalew wlasnie w cycki nie poszlo, niestety... Nie wiem gdzie sa te kg, chyba na tylku...

zuzzi moze i mam juz z 9kg na plusie. Wole za czesto sie nie wazyc bo jeszcze zawalu dostane:-D ja z mloda mialam bardzo podobny brzuch, nawet roziarowo chyba podobny, no moze ten jest ciut wiekszy ale nie duzo.

z okresu dojrzewania mam male rozstepy na tylku ale nie widac ich jakos bardzo i nie ma ich duzo i mi wogole nie przeszkadzaja.
Za to cellulitis przeszkadza mi i to bardzo, a teraz w ciazy to juz wogole masakra. Ale nic teraz nie poradze...

reklama
Ja mam jakieś mikro tycie rozstępy na biodrach z okresu dojrzewania. Jeśli chodzi o cellulit to na początku ciąży jakoś było go mniej a teraz masakra! Blee [emoji17]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry