• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
No prawa strona brzucha mi bardziej rosnie niz lewa. Teraz bardziej to widac, moze dlatego, ze szybciej brzuch mi urosl. Ale w kazdej ciazy mialam taka lekka asymetrie pod koniec.
Musze sprobowac ten peeling

Lili ja mam rozstepy po Alecie i zadnych nowych..niestety caly brzuch w rozstepach.. a smarowalam sie . W kolejnych ciazach sie nie smarowalam i nie smaruje i nie mam nowcyb

Wszystkie moje dzieciaki siedzialy po prawej stronie, a lozysko po lewej. Ale nie wiem czy dlatego, ze brzuch wiekszy i mialy wygodniej czy tak sobie upodobaly a on dlatego tam rosnie :-) anyway, mi to nie przeszkadza, po porodzie pepek wraca na miejsce

reklama
Jeśli szukacie czegoś na rozstępy, to jest olejek ok 50-100 zł kosztuje, ale wydaje mi się, że warto spróbować. Ja niestety przytyłam od poczatku ciąży do chwili obecnej 13kg ale wszystko poszło mi w pupe brzuszek i piersi gdzie porobiły mi się rozstępy mimo smarowania, ale póki ci omijają brzuszek, więc się cieszę. Ja używam biooil i wczesniej krem, ale jakoś mi nie pomogło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry