Deizzi
Fanka BB :)
91
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Deizzi super że mimo młodego wieku tak dobrze sobie poradziłaś i radziszznam kilka dziewczyn, które mimo młodego wieku pokończyły szkoły i teraz sobie super radzą i mają odchowane dzieciaczki
ale znam też takie, które są strasznie nieodpowiedzialne i szkoda mi ich dzieci, w rodzinie mojego męża jest taka jedna para, najechętniej to bym zabrała ich synka do siebie, a ostatnio okazało się że będą mieli drugie dziecko:/. Mój mąż też ode mnie sporo starszy - 9lat, tylko ja w tym roku już 30lat kończe ale on w sumie ma młodą żone
NomiMalone piękny brzuszek
Ewelinka Twój też śliczny, fajny taki malutki, ale widać że ciążowy![]()
Dzis skończony 35 tydzień . Obwód w brzuszku 100 :-)
Zobacz załącznik 538959
Zobacz załącznik 538960Zobacz załącznik 538961Zobacz załącznik 538962
U ciebie na reszcie widać brzuszek ciążowy - jest super ;-):-)
;-);-) Niech tam siedzi bo ja teraz mam remont a do teściów z maleństwem iśc nie chcę , no ale gdyby tak się stało to byłabym zmuszona - ale wtedy to byłby horror , z jednej strony mały szkrab który beczy co troche a ja jako niedoświadczona matka nie wiem co robić a z drugiej strony wszystkowiedząca teściowa ze swoimi modlitwami do Boga, i tym jak to było ponad 30 lat temu jak ona zajmowała się dzieckiem , że karmiła bezproblemowo, że jej dzieci nie płakały itd itd .