reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Deizzi zazwyczaj tak jest że po trudnej sytuacji kiedy myślimy już że świat wali się na głowę, to potem jakoś wszystko się układa i nie wyobrażasz sobie że mogłoby być inaczej :)

Dzis skończony 35 tydzień . Obwód w brzuszku 100 :-):tak:

1-horz.jpg

35trb.jpg5.JPG35ta.jpg

NomiMalone prawie w tym samym czasie dodałyśmy takie same zdjęcia :-) 35 tydzień i zestawienie od początku :-) co za wyczucie!

EDIT:
tak to jest jak człowiek siedzi sam w domu i się nudzi :-) !!!
bobo.jpg

Ostatnia edycja:
Deizzi super że mimo młodego wieku tak dobrze sobie poradziłaś i radzisz:) znam kilka dziewczyn, które mimo młodego wieku pokończyły szkoły i teraz sobie super radzą i mają odchowane dzieciaczki:) ale znam też takie, które są strasznie nieodpowiedzialne i szkoda mi ich dzieci, w rodzinie mojego męża jest taka jedna para, najechętniej to bym zabrała ich synka do siebie, a ostatnio okazało się że będą mieli drugie dziecko:/. Mój mąż też ode mnie sporo starszy - 9lat, tylko ja w tym roku już 30lat kończe ale on w sumie ma młodą żone:D
NomiMalone piękny brzuszek:)
Ewelinka Twój też śliczny, fajny taki malutki, ale widać że ciążowy:)

NomiMalone, Ewelinka super brzuszki, a dzięki zestawieniom widać pięknie, jak się powiększały i zmieniały:-) Super, że tyle zdjęć, dodawajcie nowe i chwalcie się, bo później zostaną tylko wspomnienia:-D

Deizzi super że mimo młodego wieku tak dobrze sobie poradziłaś i radzisz:) znam kilka dziewczyn, które mimo młodego wieku pokończyły szkoły i teraz sobie super radzą i mają odchowane dzieciaczki:) ale znam też takie, które są strasznie nieodpowiedzialne i szkoda mi ich dzieci, w rodzinie mojego męża jest taka jedna para, najechętniej to bym zabrała ich synka do siebie, a ostatnio okazało się że będą mieli drugie dziecko:/. Mój mąż też ode mnie sporo starszy - 9lat, tylko ja w tym roku już 30lat kończe ale on w sumie ma młodą żone:D
NomiMalone piękny brzuszek:)
Ewelinka Twój też śliczny, fajny taki malutki, ale widać że ciążowy:)

Między nami też 9 lat różnicy :)
No właśnie z tymi młodymi matkami tak jest że są dwie grupy te które biorą sie w garść i dziecko dla nich staje się najważniejsze i są szczęścliwe, albo też takie, które nie wiedzą kto jest ojcem, dziecko jest ciężarem a najlepszymi momentami w życiu są papierosy, alkohol i imprezy, a dziecko wychowują najczęściej babcie. Dla mnie to koszmar. Sytuacja niewyobrażalna. U mnie w domu był duży szok dla wszystkich, bo tu wzorowa uczennica, świadectwa z paskiem, mega plany a tu ciąża. Było mi żal mojej mamy bo widziałam że pokładała we mnie nadzieje, ale o dziwo była mega wsparciem i ani jeden raz z powodu ciąży nie sprawiła mi przykrości czy coś takiego. Tak jakby tak miało być i trzeba iść dalej.

Ale niziutko brzuszek już... Szykuj się powolutku.

Bardzo ładne brzuszki :)

Deizzi tylko patrzeć jak NomiMalone się rozpakuje i będziemy mieć kolejne lutowe dzieciątko....swoją drogą ciekawe czy przypadkiem większośc marcówek nie rozpakuje się już w lutym....wszystko na to wskazuje :-)

reklama
ewelinka - no akurat taki zbieg okoliczności z tymi naszymi fotkami ale bardzo miły :tak: U ciebie na reszcie widać brzuszek ciążowy - jest super ;-):-)
deizzi - ty mnie lepiej nie strasz z tym niziutkim brzuszkiem bo ja jeszcze mam 5 tygodni wcześniej niech mi sie mała z brzucha nie rusza :angry:;-);-) Niech tam siedzi bo ja teraz mam remont a do teściów z maleństwem iśc nie chcę , no ale gdyby tak się stało to byłabym zmuszona - ale wtedy to byłby horror , z jednej strony mały szkrab który beczy co troche a ja jako niedoświadczona matka nie wiem co robić a z drugiej strony wszystkowiedząca teściowa ze swoimi modlitwami do Boga, i tym jak to było ponad 30 lat temu jak ona zajmowała się dzieckiem , że karmiła bezproblemowo, że jej dzieci nie płakały itd itd .
Muszę męża pogonić z tym remontem :-) choć to łątwo się mówi

EDIT- Ewelinka wypluj 100 razy :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry