reklama

Nasze ciazowe brzuszki

Ja to zawsze obserwuje gdzie lekarz mi jeździ tą sondą na usg i trochę się tym sugeruję, żeby wiedzieć gdzie mniej więcej jest maluszek. A z drugiej strony bałam się wcześniej, że nie będę czuła, które to ruchy malucha, a które jelita, bo mam z nimi problemy. Ale okazało się, że właśnie dzięki temu, że bardzo dobrze wiem jak one działają to wiem kiedy maluch kopie :) I to takie słodkie. Wczoraj wieczorem położyłam rękę i poczułam lekkie boksowanie tak z dwa razy, cudownie :-)

reklama
Noo właśnie bo wszystko jest wypchane do góry dlatego te brzuchy po same cycki :) a tak na prawdę ja teraz malucha czuje w podbrzuszu na lini majtek i czasami pod pępkiem tak niżej :)

fajne te ciążowe brzuszki. :-)

Kerna ja myślałam że mój brzuch jest duży ale stwierdzam że mnie jednak przebiłaś:tak:;-):-)
muszę cyknąć aktualną fotkę to pokażę.

macica może i być poniżej pępka jeszcze ale reszta narządów też się musiała przecież gdzieś przesunąć i z tąd brzuch idzie aż od żeber. Więc nic tu z zakłamania nie widzę.;-)

Witajcie dziewczyny! Dłuższe przywitanie na wątku głównym...

Piękne macie brzuchy, mój też robi się pokaźny. Pora chyba na przegląd szafy.

IMAG0200.jpg

Załączniki

• IMAG0200.jpg
    IMAG0200.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 159
I ja się odważe ;) i wystawie mój, po jedzeniu i z rana - mniejszy jak widać :) ale już widać ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 123
  • image.jpg
    image.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 120
jeny jaki malutki brzunio chciałabym mieć taki :-)ja nawet bez ciąży mam większy:-D:-D:-) zamiast tego mam ogromny brzuchol jakbym piłkę plażowa połknęła:wściekła/y:;-)

reklama
Hej dziewczyny, sliczne brzuszki, ja juz po wakacjach i z powodu braku wyprozniania w Turcji moj brzuch urosl az oddychac nie umiem, czuje sie ohydnie, duszno mi, ale uciekam zaraz na lewatywe, moze ona pomoze, pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry