reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
Ja tam mam za soba 17 tydzien i 2 dni a moj brzuch plaski cosik zarys sie robi, a na wadze 5 kg w tyl takze niezla mam tą ciąże. Zawsze myslalam ze bede ciężarówką a tu poki co slabo mi wychodzi , ale mi wcale z tego powodu nie smutno:-):sorry::laugh2:

Kasia noo to wygodnie ma ten Twoj synus;) willa pokazna;)
Smile nic sie nie martw ja w pierwszej ciazy w 19tyg mialam prawie, ze plaski, a potem jak mnie wywalilo to plakac mi sie chcialo, ze jak bambarylka wygladam:p ( jestem niska, a w 9 mcu mialam bardzo pokazny brzuch;) )

Musze i ja jakas foteczke cyknac, bo z pierwszej ciazy mam mnostwo zdjec w ciazy a teraz nic praktycznie

Mój gigant haha:)

Ja wiem że on pewnie wystrzeli potem ale dla jakie rozstępy ja będę wtedy mieć :(
Nic nie poradzę trzeba się z tym pogodzić.

Załączniki

• 1419858158289.jpg
    1419858158289.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 118
Smile witam w klubie małego brzucha. U mnie nikt nie wie poza moja mamą rodzeństwem i tesciami. Może też dlatego że chodzę w czarnym i zima więc w oczy się nie rzuca.

reklama
O ja cie...! ;) ale macie juz widoczne brzuszki. Ja to nie widze zmiany. No raczej mi u góry rośnie a na dole stoi. Przed ciążą mialam płaski pod cyckami a na dole oponke a teraz mam jakby dwie oponki :p
czuje już balonik jak leże na plecach wiec wiem ze cos sie tam dzieje ;)
Z kilogramami 0+ nadal, a to juz 18tc :D z synem to w 20tc mialam juz pare kilo na plusie a na koniec 18dodatkowych i zrzucilam przez 5lat 10kg. :-/ Teraz chyba mała z zapasów ciągnie ;) Byle zdrowo rosła!
a to mój inkubator... :p

Załączniki

• 1419864006950.jpg
    1419864006950.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 149

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry