reklama

Nasze ciążowe brzuszki

Ja to przy waszych brzuszkach nie mam go wcale chociaz jak patrze na poprzednie zdj to wydaje mi sie ze nie jest taki szpiczasty i ze nie jest tak na dole albo ja sie schizuje juz. AAaa no i o kurtke to ja sie chyba martwic nie musze :-)
Photo0157.jpg

Załączniki

• Photo0157.jpg
    Photo0157.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Smile
Sliczny zgrabniutki :-) zazdroszcze nie martwienia sie o kurtke.;-) mama do mnie mowi to trzabylo nie wynierac takiego terminu porodu. Ale ja wole lato przechodzic w wozku z dzidzia niz zime jak z mlodym :-)

Mississ - o jaaa, no kopara mi opadła jak zobaczyłam Twój brzunio ;)) To po jedzeniu, czy przed? hihi, super!
Malgos - śliczna piłeczka Ci urosła, ja mam podobnej wielkości ;)

dzięki:) w tej ciąży piłeczka okrągła, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam piłkę do rugby;dd ps. pokaż brzuszek:)

Mammamila
Ja jem jak kurczak dlatego pewnie chudne. Fotka w poludnie zrobiona.:-) z jednej str fajnie ale z drugiej hmm boje sie co z kurtka na zime bedzie.. poka swoj!:-D

Malgos
A ty masz problem z kurtka? Nie martwisz sie ze do stycznia lutego trzeba bedzie zmienic? Siadlo mi to na glowe jak nie wiem. W jakas paranoje wpadlam :-P

mam kurtkę z paskiem i jak wyciągnę ten pasek to powinnam się zmieścić hehe;d tak na serio wiem, że zimą będzie problem ale jakoś na chwilę obecną o tym nie myślę;dd pewnie obudzę się z ręką w nocniku.

Ja to przy waszych brzuszkach nie mam go wcale chociaz jak patrze na poprzednie zdj to wydaje mi sie ze nie jest taki szpiczasty i ze nie jest tak na dole albo ja sie schizuje juz. AAaa no i o kurtke to ja sie chyba martwic nie musze :-)
Zobacz załącznik 654987

super brzuszek:) właśnie taki miałam z dawidkiem;d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry