Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
16+2dni

ja bardz lubie eksoponowac brzuszek i lubie te spojrzenia ludziJa w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juzja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
Ja miałam dokładnie to samo w pierwszej ciąży. Teraz trochę mniej.Ja w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juzja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
No to Ci pojechała mama. Mój D ma specyficzne poczucie humoru i jak przyszliśmy na imprezę w piątek, to ja tam nie wszystkich znałam i mój D na przywitanie w ramach przedstawienia mnie mówi: "To moja ... , ona nie jest gruba, tylko jest w ciąży" Jak myślicie powinnam go wtedy zastrzelić?Moja mama wczoraj wiesz co ty nie wygladasz jakbys w ciazy byla tylko jakbys mocno utyla
Pomyslalam dziekuje ci mamo, ze mnie uswiadamiasz haha