Widzę, że masz tak samo jak jaNo właśnie na tym etapie też mam takie poczucie, więc na razie jeszcze raczej brzuszek maskuję... Tak za 2-3 tygodnie może będzie bardziej oczywiste że to nie mega wzdęcie tylko dzidziuś![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę, że masz tak samo jak jaNo właśnie na tym etapie też mam takie poczucie, więc na razie jeszcze raczej brzuszek maskuję... Tak za 2-3 tygodnie może będzie bardziej oczywiste że to nie mega wzdęcie tylko dzidziuś![]()
Haha... ja mam identycznie[emoji12] na razie mieszczę się w swojej rzeczy, ale nie wiem jak długo to potrwa. Boję się chodzić na zakupy, bo kupię coś co później będzie nie w moim rozmiarze, a powoli zaczynają się wyprzedaże. Ehhh....[emoji23] Na dzień dzisiejszy mój brzuch prezentuje się tak...Widzę, że masz tak samo jak jana razie się czuje jakbym utyła- szczególnie, że jestem "duża" na co dzień więc żeby nie prowokować komentarzy- "ojej! ale utyłaś!" chodzę w obszernych rzeczach i się maskuję. Jak brzuch już nie będzie pozostawiał wątpliwości będę go podkreślać
![]()
Haha... ja mam identycznie[emoji12] na razie mieszczę się w swojej rzeczy, ale nie wiem jak długo to potrwa. Boję się chodzić na zakupy, bo kupię coś co później będzie nie w moim rozmiarze, a powoli zaczynają się wyprzedaże. Ehhh....[emoji23] Na dzień dzisiejszy mój brzuch prezentuje się tak...Zobacz załącznik 761026Zobacz załącznik 761027
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty nie masz brzucha!!!![]()
Nonkatoja nie widzę tam brzucha za nic![]()
Nonkatoja ja tam widze taki brzuch o jakim zawsze marzylam hahaha plaski [emoji16]
To zależy raz, że od siły mięśni brzucha, dwa tego jak dziecko się ułoży i jakie jest duże, no i od ilości wód płodowych. Moja kuzynka miała dzień przed porodem taki mały brzuszek, że na upartego można by ciąży nie zauważyć.Najwazniejsze, ze dzidzia zdrowamoja babcia mowila do mnie, ze po niej dlugo nie bylo widac, ze w ciazy jest i w szoku, ze ja tak szybko brzuszek dostalam
ona taki jak ja teraz miala w 8 miesiacu ...